Yardım Bölge Sorunu

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Son sürüm global rom yükledim, netflix yüklemeye çalıştığımda markette bulamadığımı farkettim.

Cihazın bölgesi 'çin' görünüyor ve değiştiremiyorum. Tıkladığımda geri atıyor hemen. Bu neye işaret acaba? Kutuda global versiyon yazıyordu ama telefonum çin sürümü falan mı acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-15-21-27-30-916_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-08-15-21-27-30-916_com.android.settings.png
    94,1 KB · Görüntüleme: 25

kayahan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayahan
Cihazım
Mi 8
Konular
17
Cevapların hepsine teşekkür ederim. Romu sıfırdan kurdum zaten, yine de fabrika ayarlarına dönmem gerekiyor mu?

Apk konusunda da, netflix in kendi sitesinden son sürüm indirdiğimde yine cihazla uyumlu değil uyarısı alıyordum. Farklı bir kaynaktan eski bir sürüm kurdum onda sorun olmadı.
sorun cihazınızla ilgili değil aynı durumu ben de yaşadım uygulamanın son sürümü tüm android sürümleri tarafından desteklenmiyor ayrıntılara bakabilirsiniz

Oyla:

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
sorun cihazınızla ilgili değil aynı durumu ben de yaşadım uygulamanın son sürümü tüm android sürümleri tarafından desteklenmiyor ayrıntılara bakabilirsiniz
Evet apk'nın yüklenememesi konusu dediğiniz gibiymiş. Ama markette netflix yazınca sonuç bulamıyor olmam benim bölge sorunuyla alakalı diye düşünüyorum.

Oyla:

kayahan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayahan
Cihazım
Mi 8
Konular
17
Evet apk'nın yüklenememesi konusu dediğiniz gibiymiş. Ama markette netflix yazınca sonuç bulamıyor olmam benim bölge sorunuyla alakalı diye düşünüyorum.
cihazınız tarafından desteklenmeyen uygulamalar markette gösterilmez ancak link ile ulaşabilirsin sadece netflix değil diğer uygulamalarda da bunu yaşayabilirsin bu link play store ile açarak marketinde görebilirsin

Oyla:

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Arkadaşlar bölge sorununu miflash ile yeni rom yükleyerek çözdüm.

Market sorunum devam ediyor. Farklı farklı romlar deniyorum ama maalesef netflix vs birkaç uygulama daha markette bulamıyorum. EU Stabil, EU Beta, Global Stabil vs bir çok rom denedim. Farklı google maili ile denedim yine de bulunamıyor.

Oyla:
Üst Alt