Yardım Bölge-Ram-Pil Üçgeni

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Merhaba arkadaşlar fark ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Aralık ayında Mi8 alarak Xiaomi ailesine katıldım. Türkiye'de yüz tanıma çalışmadığı için aldığım günden itibaren Azerbaycan olarak kullanıyorum ve pil ile ilgili hiç sorun yaşamadım, bu arada ram 3.6-3.8 arasındaydı. Son sürümü yükledikten sonra MiApp lazım olduğu için Hindistan yaptım bundan sonra ram 4.1-4.2 aralığında gösterdi ama pil de bir o şekilde daha çabuk bitmeye başladı. Şimdi tercih etmek zorunda kaldım ram mi yoksa pil mi diye..
Sizde bu şekilde bir tespitte bulunan yada hem ram hemde pili daha verimli kullanmak için önereceğiniz bir bölge seçimi var mıdır? Şimdiden teşekkürler..

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Pil / Ram bunların daha iyi / kötü şekilde performans sergilemesi bölgeye değil, yüklediğiniz sürüme bağlıdır bence.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ilgisi var. örneğin Türkiye seçtiğimizde ses az çıkıyor yüz tanıma yok veya Hindistan seçtiğimizde farklı uygulamalar ve özellikler geliyor. Bunlar ön planda olan ve gözle görebildiğimiz unsurlar, bu bağlamda geri planda çalışan veya kısıtlanan özellikler de olabilir. Ama asıl sorun bu şekilde bölge seçimine göre özellik getirmesi yada kısıtlamasıdır.

Üst Alt