Soru Boe Ekran Kalitesi

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 7 telefonumun ekranı Boe ekranmış. Bildiğim kadarıyla tianma ve lg ekranlar ghost screen hatasıyla ünlü. Boe ekran nasıldır ?

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Şimdi baktım da benim ekranda boe imiş.

Ekranımı nasıl ghost screen yapabilirim. Telefonum xiaomi tr garantili. Ghost olunca garanti tianmayla mı değiştiriyor? Öyle oluyorsa telefonumu acilen ghost yapmam lazım.
Ayarlar/telefon hakkında/çekirdek sürümü(3tık)/software version

Oyla:

resulltan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Meslek
Ptt Dağıtıcı
Konular
8

Ekranımı nasıl ghost screen yapabilirim. Telefonum xiaomi tr garantili. Ghost olunca garanti tianmayla mı değiştiriyor? Öyle oluyorsa telefonumu acilen ghost yapmam lazım.
Kardeşim yanlış anlamışsın :) ghost screen ekran sorunu :). Senin yapman gereken bu sıkıntıyı çekmemek için dua edip keyifle telefonunu kullanmak :)

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Kardeşim yanlış anlamışsın :) ghost screen ekran sorunu :). Senin yapman gereken bu sıkıntıyı çekmemek için dua edip keyifle telefonunu kullanmak :)
Veyahut bu konuda servislerin tutumunu okuyup kocaman bir "ELHAMDULİLLAH" demek :)

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8

Hocam boe ekranda ghost Screen olmuyor diye biliyorum. Ama tianma panellerde çıkıyor sen neden değiştirmek istiyorsun ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 7 telefonumun ekranı Boe ekranmış. Bildiğim kadarıyla tianma ve lg ekranlar ghost screen hatasıyla ünlü. Boe ekran nasıldır ?
Hocam boe bence tianmaya göre daha iyi yani iyi derken tianma da gördüğüm kadarıyla ghost Screen olayı Bi hayli fazla

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8

Sigortadan yaptırmak için arabayı bilerek çarpmak gibi bir şey sizinki.
clap~~clap~~clap~~

Ghost yoksa güzel güzel kullanın işte.

Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Hocam boe ekranda ghost Screen olmuyor diye biliyorum. Ama tianma panellerde çıkıyor sen neden değiştirmek istiyorsun ki.
Konuda tianma'nın daha parlak, ekran süresinin daha yüksek ve ghost olayının daha az olduğunu okudum. Hatta bi arkadaş fotoğrafını paylaşmış, boe panel daha sarı duruyor.

Sigortadan yaptırmak için arabayı bilerek çarpmak gibi bir şey sizinki.
clap~~clap~~clap~~

Ghost yoksa güzel güzel kullanın işte.
Kanıt bulamazlarsa değiştirirler belki.

Tianma paneli bedavaya getirmek için diyorum hocam:). Yoksa bende biliyorum ekran sorunu olduğunu.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Konuda tianma'nın daha parlak, ekran süresinin daha yüksek ve ghost olayının daha az olduğunu okudum. Hatta bi arkadaş fotoğrafını paylaşmış, boe panel daha sarı duruyor.

Kanıt bulamazlarsa değiştirirler belki.

Tianma paneli bedavaya getirmek için diyorum hocam:). Yoksa bende biliyorum ekran sorunu olduğunu.
Boe ekranın sarı tonunu ayarlar>ekran kısmından ekran sıcaklığını ayarlayarak değiştirebilirsiniz. Şarj konusunda değişiklik göstereceğini düşünmüyorum.
İlla ghost sorunu yaşamak isterseniz ekran uyutma süresini asla yapın. Telefonunuzun parlaklığını otomatik moddan çıkarıp ek yükseğe alın. Uzun süre bu şekilde kalırsa tahminimce ya ekran yanma sorunu ya da ghost screen sorunu oluşur. Ama değişen ekran orjinalinin yerini tutmaz bence angel~~ Telefonun içinin hiç açılmaması daha iyidir.

Son düzenleme:
Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Boe panel note 4üm var ve tianma panel note 6 pro'm. Note 4de ekran parlaklığı daha iyi renkler tianmaya göre açık ara daha iyi. Bu yüzden note 6 proyu iade etmeye çalışıyorum ve thhye gittim. Boe her türlü daha kaliteli bir panel bence

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Panelin ismini nasil ogreniyoruz hocam onu da soyler misiniz bende merak ettim simdi :)
Ayarlar>telefon hakkında kısmına girip çekirdek sürümüne 5-6 sefer tıklıyorsunuz. Donanım testleri menüsü açılıyor. Software version seçeneğine giriyorsunuz. Orada aşağıda LCM information kısmında ekran paneli markanızı görebilirsiniz angel~~

Oyla:
Üst Alt