Çözüldü Boatloader kilidi kapama.

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global
Telefon Modeli
mi 9 t
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar boatloader kilidi kapatma yöntemi var mıdır ?

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Güvenli kendi sitesi değil mi hocam xiaominin imei çalınması vs durumu oluşabilir? 7 günlük redmi note 8 cihazimi sattim şimdi tekrar aldim pazartesi sali elimde olacak genelde aldiklarim evofone ve genpa garantiliydi bu ürünlerde Çin ürünü olma olasılığı oluyor mu? Böyle birsey cikarsa cihazda iade mi edeyim sizce ne yapayim?

Kendi resmi sitesi hocam zaten çin olursa chına versıon yazar

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Kendi resmi sitesi hocam zaten çin olursa chına versıon yazar
Son soruma cevap alamadım hocam bunlarin evofone genpa ximaio garantili diye sattiklari ürünlerde Çin malida mi olma ihmali oluyor? Bir cihazim bu sekil brick olmustu ondan soruyorum? Yeni gelecek cihazimda Çin çıkar ederse iade mi etmeliyim sizce ne yapmalıyım? Sonucta xiamio turkiye garantili diye aliyoruz ve evofone yada genpa garantisi oluyor Çin ürünü göndermemeleri lazim?

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Son soruma cevap alamadım hocam bunlarin evofone genpa ximaio garantili diye sattiklari ürünlerde Çin malida mi olma ihmali oluyor? Bir cihazim bu sekil brick olmustu ondan soruyorum? Yeni gelecek cihazimda Çin çıkar ederse iade mi etmeliyim sizce ne yapmalıyım? Sonucta xiamio turkiye garantili diye aliyoruz ve evofone yada genpa garantisi oluyor Çin ürünü göndermemeleri lazim?

Ben sizin yerinizde olsam iade ederdim ama bu zamana kadar redmi note 8 pro aldım genpa garantili şimdiki telefonumda Mİ A3 evofone garantili her aldığımda kontrol ederim sıkıntılı bir durumla karşılaşmadım. Etik olmuyor zaten Global cihaz diye satıyorsun ama çinden globale çevrilmiş satış politikasına aykırı o zaman çin versiyon dersin fiyatı düşük tutarsın.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Eskiden Globale çıkmayan cihazları çin versiyonu alınıp kilidi açılıp global rom yükleyip satışı yapılırdı ancak şuan da ben böyle bir durum ile karşılaşanı duymadım

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Eskiden Globale çıkmayan cihazları çin versiyonu alınıp kilidi açılıp global rom yükleyip satışı yapılırdı ancak şuan da ben böyle bir durum ile karşılaşanı duymadım

Bende hiç karşılaşmadım iki telefonum da sıkıntısız ama gene aldığınız zaman kontrol etmenizde fayda var sonuçta itiraz etmeye hakkınız var .

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ben sizin yerinizde olsam iade ederdim ama bu zamana kadar redmi note 8 pro aldım genpa garantili şimdiki telefonumda Mİ A3 evofone garantili her aldığımda kontrol ederim sıkıntılı bir durumla karşılaşmadım. Etik olmuyor zaten Global cihaz diye satıyorsun ama çinden globale çevrilmiş satış politikasına aykırı o zaman çin versiyon dersin fiyatı düşük tutarsın.
Bunu kontrol etmiyordum hemen edeceğim ve dediğiniz gibi bir durum çıkarsa iade vs hakkimi kullanacağım.. Teşekkürler hocam

Ben daha önce hic kontrol etmedim hocam bir cihazimi yanlışlıkla lock yaparak global romda brick olmuştu ne cihazi hic bakmadim ama xiamio turkiye garantili almıştım, brick olduğu icin cihaz Çin cihazi olabilme uzerinde durdum.. Teşekkürler ilginize hocam

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Evet hocam çin cihazına global rom yükleyip kitlemeyi denerseniz brick olacaktır :)

Hocam peki Orjinal Global cihazın BL kilidini açtıktan sonra MiFlash ile EEA yüklersek ve Clear and Lock seçersek yine brick olur mu? Yani illa Global olanı mı atmak gerekiyor Brick olmaması için? EEA ile Global aynı tabanlı diye biliyorum ben ama?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam peki Orjinal Global cihazın BL kilidini açtıktan sonra MiFlash ile EEA yüklersek ve Clear and Lock seçersek yine brick olur mu? Yani illa Global olanı mı atmak gerekiyor Brick olmaması için? EEA ile Global aynı tabanlı diye biliyorum ben ama?
Hocam kısaca şöyle özetleyim kilidi açtığınız rom ile kilitlerseniz brick olmaz sadece

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Hocam kısaca şöyle özetleyim kilidi açtığınız rom ile kilitlerseniz brick olmaz sadece

Anladım yani telefona ister custom kuralım ister fabrikadan gelen official sürümden farklı bir rom kuralım, BL kilidini açık olarak kullanmak gerekecek.

Peki cihazı donanım arızasından ötürü servise yollayacağız diyelim, ben telefonda gelen Global fastbootu indirsem ve MiFlash ile flashlasam, Clear and Lock seçsem twrp dahil hepsi orjinale geri döner değil mi? Garanti daha önce ROM attığımı anlar mı?

Oyla:
Üst Alt