Çözüldü Boatloader kilidi kapama.

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global
Telefon Modeli
mi 9 t
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar boatloader kilidi kapatma yöntemi var mıdır ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet hocam forumda anlatımı da mevcut mi flash ile cihaza rom atacaksınız ve kurulum esnasında Clean And Lock'u işaretli olacak ancak eğer cihaz çin cihazı ise ve kilidi açıp global rom atılmış ise ve kitlemeyi denerseniz cihaz brick olacaktır bilginize

Son düzenleme:
Oyla:

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptım oldu hocam teşekkür ederim. Şimdide bir güncelleme geldi (v11.0.5 Kararlı) ve telefon ekranı menü geçişlerinde uygulama içinde vs akışkanlığı tamamen gitti. Tarayıcıda aşağı doğru inerken düşük fps gibi kare atlaya atlaya gösteriyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yaptım oldu hocam teşekkür ederim. Şimdide bir güncelleme geldi (v11.0.5 Kararlı) ve telefon ekranı menü geçişlerinde uygulama içinde vs akışkanlığı tamamen gitti. Tarayıcıda aşağı doğru inerken düşük fps gibi kare atlaya atlaya gösteriyor.
Maalesef global romda böyle sıkıntılar olabiliyor cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz sorununuzu çözüldü olarak değiştiriyorum.

Oyla:

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
Evet hocam forumda anlatımı da mevcut mi flash ile cihaza rom atacaksınız ve kurulum esnasında Clean And Lock'u işaretli olacak ancak eğer cihaz çin cihazı ise ve kilidi açıp global rom atılmış ise ve kitlemeyi denerseniz cihaz brick olacaktır bilginize
Geçen yazılım atarken yanlışlıkla clean and lock seçili iken Rom yuklemistim cihaz brick olmuştu cin cihazı olduğundan kaynaklı o halde yeni birşey daha öğrendik

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Geçen yazılım atarken yanlışlıkla clean and lock seçili iken Rom yuklemistim cihaz brick olmuştu cin cihazı olduğundan kaynaklı o halde yeni birşey daha öğrendik
Evet hocam çin cihazına global rom yükleyip kitlemeyi denerseniz brick olacaktır :)

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Cihazın Çin olmadığını nasıl anlayabiliriz hocam
Aynisini tam ben yazıyordum bir cihazimi bende böyle brick yaptim servis bile yapamadi cihaz çöp oldu, xiamio turkiye garantili üründu yani Çin mali falan deildi ama bir şekilde cin cihazina global rom atipbevofone garantisi mi veriyor bunlar anlamadim? Kisaca çöp olan cihazim 1 aylik bile degildi ve ximaio Türkiye garantiliydi

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Cihazın Çin olmadığını nasıl anlayabiliriz hocam
Aynisini tam ben yazıyordum bir cihazimi bende böyle brick yaptim servis bile yapamadi cihaz çöp oldu, xiamio turkiye garantili üründu yani Çin mali falan deildi ama bir şekilde cin cihazina global rom atipbevofone garantisi mi veriyor bunlar anlamadim? Kisaca çöp olan cihazim 1 aylik bile degildi ve ximaio Türkiye garantiliydi

Buradan kontrol edebilirsiniz :

Örnek benim cihaz:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Buradan kontrol edebilirsiniz :
Güvenli kendi sitesi değil mi hocam xiaominin imei çalınması vs durumu oluşabilir? 7 günlük redmi note 8 cihazimi sattim şimdi tekrar aldim pazartesi sali elimde olacak genelde aldiklarim evofone ve genpa garantiliydi bu ürünlerde Çin ürünü olma olasılığı oluyor mu? Böyle birsey cikarsa cihazda iade mi edeyim sizce ne yapayim?

Oyla:
Üst Alt