Yardım BM22 Batarya Aranıyor

mertck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Yaklaşık iki yıldır Mi5 Prime modelini kullanıyorum, batarya eskisi gibi günü çıkarmamaya başladı.
AliExpress'ten verdiğim batarya siparişi de gümrüğe takıldı ve para iadesi aldım. Bu yüzden Orijinal bir BM22 batarya arıyorum.
Her satıcı bataryanın "%100 Orjinal" olduğunu iddia ediyor alışveriş sitelerinde. Yorumlara baksanız, biri çok iyi diyor, diğeri de şarj tutmadığını iddia ediyor.

QuickCharge 3.0 desteği olan, uzun vadede kaliteli ve güvenilir olduğunu kanıtlamış bir batarya var mı satın aldığınız? Veya elinde Xiaomi'nin üretimini yaptırdığı, teknik servisin yedek parça olarak kullandığı bir batarya olan var mı? Nereden ulaşabilirim bu bataryalara? Delta'ya göndermek istemiyorum telefonumu, üç dakikalık işlem için bir ay telefonsuz kalamam zira.

Teşekkürler.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
n11.com'dan Xiaomi Mi5 BM22 Batarya Pil Tamir Seti seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Ben buradan aldim menunum

n11 dükkan sahibimisiniz ? Yazınızdan dolayı bende bu algı oluştu ?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Çok amatör reklam olmuş. Bari , daha samimi bir cümle kursaydın. En azından, orijinal olmasa da %80 performans verir ve 2 sene sıkıntı yaşatmaz falan gibi...

Oyla:

performans1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Yahu arkadaslar dukkan sahibi felan degilim gecen hafta aldim bataryayi 2017 5 ay tarihli geldi batarya biraz sinirim bozuldu tarihden dolayi ama ben memnun kaldim ısı sensörüde calisiyor sizede tavsiye ediyorum orjinalmi bilemem ama orjinale cok benziyor performansi guzel birkac resim ekleyim bari benim batarya sagligim 2819 mah cikmis bizim telefonlar normalde 2910 mah ile 3000 mah arasinda bence aldigim deger cok iyi , haaa ilerleyen zamanda ne olur bilemem daha 1 hafta oldu anca olmuştur kullanali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha oncede 2 adet batarya almistim ikiside birgünu cikartmiyordu bende donanimhaberde de baska bir kullanicinin yorumunda memnun kaldığını gordukden sonra birde bunu alayım dedim sizede tavsiye ettim hepsi bu isteyen alir isteyen almaz benim bu batarya yuzunden basim cok agridigi xiaomi nin en dandik yani bu bataryalari

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-01-00-14-16-239_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2018-10-01-00-14-16-239_com.digibites.accubattery.png
    195,4 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2018-10-01-00-15-19-805_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2018-10-01-00-15-19-805_com.dmall.mfandroid.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_2018-10-01-00-22-35-011_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-10-01-00-22-35-011_com.miui.securitycenter.png
    140,9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Oyla:

moon41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi5
Konular
1
amazondada var bir denemek lazım

Oyla:

Efe661

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Orjinal batarya arayan arkadaşlar için. Mesaj atabilirsiniz

Oyla:

emre6161

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre gümrükü
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
Xıaomı nin direk orjinal olarak kendisinin üretip sattığı batarya yoktur. Xiaomi batarya üreten şirketler ile anlaşıp cihazlarında bu bataryaları kullanıyor. Orjinal batarya konusu forumda çok tartışıldığı için bilgi amaçlı yazıyorum birebir tecrübe ettiğim için.

Yeni batarya alırken dikkat etmeniz gereken alacağınız bataryayı üreten şirketlerin isimleridir. SCUD (fujian) ve SUNWODA şirketlerinin xıaomı markaları için ürettikleri bataryaları gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Bunu haricinde alırken satıcıya bataryanın üretim markasını sorarak alın.

Örneğin ben mi 6 nın bataryası şişliği için yaklaşık 3 ay önce N11 üzerinden SUNWODA üretimi bi batarya aldım ve çok memnunum. Mı6 nin üzerinde gelen batarya SCUD idi. Bulamadım için SUMWODA aldım performansında en ufak fark yok gayet kaliteli.
aldığın yerin linkini atabilir misin

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
aldığın yerin linkini atabilir misin

Buyrun

n11.com'dan Xiaomi 6 Mi6 M6 BM39 Batarya Pil Tamir Seti seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Oyla:

besiktaslikrmz

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şafak
Cihazım
Mi9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Arkadaşlar facebook platformu üzerinde güvenilir satış yapan yerler mevcut. Reklam olmaması için isim vermiyorum. Bu kişiler Çin'den fabrikasından direk alım yapıyor. Türkiye'deki ithalatçı servisler dahi aynı yerden parça tedarik ediyor.

Oyla:

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Arkadaşlar facebook platformu üzerinde güvenilir satış yapan yerler mevcut. Reklam olmaması için isim vermiyorum. Bu kişiler Çin'den fabrikasından direk alım yapıyor. Türkiye'deki ithalatçı servisler dahi aynı yerden parça tedarik ediyor.
Özelden yazdım bakabilirmisiniz

Oyla:
Üst Alt