- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Dolby kullanırken modül etkili olur mu ?
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki xiaominin earbuds modeli kulaklıkları peynir ekmek gibi her yerde, ben de uygun denk geldiği için aldım, ama kulaklık müzik dinlerken sesi adeta bi radyo kalitesinde verdiği için memnun kalmadım. Bu yüzden biraz araştırma yapıp bu modülü buldum ve ses kalitemde mükemmel sonuçlar elde ettim.
•Modül temel olarak redmi note 4 üzerine yapılmış olsa da diğer xiaomi cihazlarda da çalışıyor, (çoğunluk) ben mix 2 cihazımla kullanıyorum.
•Kurmak için tek gereken magisk.
•Kurulumu Volume up (Ses açma) Volume down (Ses kısma) ile yönlendiriyorsunuz
•Bit hızı değerlerinden 454ü seçin, yeterli olacaktır. Zaten çoğunlukla çalışır diye de belirtilmiş.
* Viper4 android ile kullanmanızı tavsiye ederim
*Android 9 ve altı için olan sürüm 9 adıyla,
*Android 10 için olan sürüm 10 adıyla paylaşılmıştır bilginize
Müziğin olmazsa olmazı olan arkadaşlar için oldukça yardımcı olacaktır, İşinize yaradıysa bi zahmet beğenin arkadaşlar.
Konunun ya da dosyanın asıl sahibiyle iletişime geçemedim, şayet şöyle bir github kaynağı var;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazda oluşabilecek sorunların yükümlülüğü tarafıma ait değildir, alt tarafı bir modül kurulumu oldukça basit. Yoğunluğum gereği çok fazla giremeyebiliyorum, uygulayanlar uygulayamayanlara yardımcı olsun aşağıda
Ben de 10 kullanıyorum, hata verdi.böyle bir uyarı var github sitesinde android 10 kesinlikle desteklenmiyor. diyor sorun olabilir mi acaba bu
- MIUI 10 or any Android >=7. Android 6 users should check, but older OS versions and Android 10 defineteley not supported.
ben denemedim zararı olur diye diğer ses modüllerini kurdum iş yaptıHata verdi ayrıca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de 10 kullanıyorum, hata verdi.
Ben SBC ile kullanıyorum şu an ses kalitesinde artış olduğunu hissettim isterseniz bir deneyinBlitzwolf FYE7'de yapsam ne gibi bir faydası olur ? AAC olarak kullanıyorum bir sıkıntı yok. Sadece merak ettiğimden sormak istedim.
Aac için bilemiyorum codecler sbc içinBlitzwolf FYE7'de yapsam ne gibi bir faydası olur ? AAC olarak kullanıyorum bir sıkıntı yok. Sadece merak ettiğimden sormak istedim.