Sohbet Bluetooth kulaklık tavsiyesi?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Kimse haylou gt1 hakkında bir şey söylememiş önermiyor musunuz? Redmi airdots la ikisi arasında hangisini tercih edersiniz?

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Kimse haylou gt1 hakkında bir şey söylememiş önermiyor musunuz? Redmi airdots la ikisi arasında hangisini tercih edersiniz?
Haylou gt1 in sesi iyi, net, bassları iyi. Ses yüksekliği çok değil. Spotify Deezer YouTube music gibi uygulamalarda ses yüksek çıkıyor. Mikrofonu test ettim, telefonla konuştuğum ses tonuyla konuştum sesi çok az duyduklarını söylediler. Görüşme yapmak için tavsiye etmiyorum, sadece müzik dinlemek için tavsiye ederim. Malzemesi, kullanışlı olması, konforu çok iyi. Kulaklık kutudan çıkarınca tam şarj olduktan sonra aralıksız olarak 4-5 saat şarjı gidiyor. Haylou T15 gaming modelini inceleyin kullananlar tavsiye ediyor

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Youtubede enes özen kanalında kulaklık tavsiyeleri var ordan bakabilirsin hocam. 300 400 arası görüşme özellilleri iyi gürültü engelleme özellliği olan kulaklıklar var. Ben şahsen blitzwolf bfy 7 kullanıyorum 7 aydır çok memnunum.Özellikle müzik ve filmlerde parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Ama gürültü engellemesi yok.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Redmi Airdots yerine Airdots S modeline bir göz atabilirsiniz. Airdots'un eksiklikleri giderilmiş versiyonu gibi değerlendirebiliriz.

Eğer bütçeyi biraz daha artırabilirseniz de tavsiyem bu modeldir.

Her iki model için de ByKaraca tarafından yapılan detaylı incelemeleri ürün açıklamalarından görüntüleyebilirsiniz.

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Redmi Airdots yerine Airdots S modeline bir göz atabilirsiniz. Airdots'un eksiklikleri giderilmiş versiyonu gibi değerlendirebiliriz.

Eğer bütçeyi biraz daha artırabilirseniz de tavsiyem bu modeldir.

Her iki model için de ByKaraca tarafından yapılan detaylı incelemeleri ürün açıklamalarından görüntüleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
hocam ben gt 1 plus kullanıyorum. Gayet memnunum ses kalitesi bana göre muhteşem. Üstüne viper kurdunuz mu efsanevi birşey oluyor. Aptx desteği falan da mevcut. Qualcomm çipi dolayısıyla hem ses kalitesi iyi hemde sarjı uzun gidiyor. Tek sorunu sesi aşırı yüksek değil ( ki ben %70 seviyelerinde kullanıyorum dışarıdan ses falan duyulmuyor) çok yüksek sesle dinliyorsanız pek memnun etmeyebilir. Ayrıca gt 1 plus serisi gt modelleri arasında en iyi sesi sunuyor :)

Üst Alt