Yardım bluetooth kulaklık tavsiyesi

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom Kararlı
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar miui market bölümünde birkaç çeşit bluetooth kulaklık var. Hem müzik dinlemek hemde telefon görüşmesi yapmak için kullanacağım. Sizce hangisini almalıyım. Bütçe 100 tl ye kadar olabilir. qyc ve xiaomi markaları var. xiaomi headseat için ses az çıkıyor diyorlar. Tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Hocam merhaba, bluetooth kulaklıkların neredeyse tümünde ses şiddeti azdır. 100 liraya da alacağınız kulaklıklar birbirinden çok ayrıcalıklı olmayacaktır, o sebeple bence en kolay ulaşabildiğinizi ve sıkıntı durumunda garantiye gönderebileceğinizi alın.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bulunduğunuz yer neresi bilmiyorum.
Eğer teknoloji marketlerinin fazla olduğu bir ilde iseniz
oraları dolaşarak stant üzerinde yer alan kulaklıkları deneyerek en beğendiğinizi alabilirsiniz.
Hem deneme yapmış, hem fiyat yönünden araştırma yapmış hem de en hoşunuza gideni bulmuş olursunuz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Xiaomi'nin bu fiyat aralığındaki bluetooth kulaklıkları hem çağrı esnasında hem de müzik dinlerken pek tatminkar değil. QCY kulaklıkları çok daha başarılı buluyorum. Özellikle 90-120 TL aralığındaki kulaklıkları fiyatlarına göre son derece güzel performans sunuyorlar. Bulunduğunuz şehirde yerel satış noktamız var ise gidip görerek alabilirsiniz. Eğer yoksa QCY Kulaklıklar adersinden modelleri inceleyebilirsiniz. Bahsettiğim fiyat aralığındaki hemen tüm QCY modellerinin yakın performans sunduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla tasarımı en çok hoşunuza giden modeli tercih edin bence.

Oyla:

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Xiaomi'nin bu fiyat aralığındaki bluetooth kulaklıkları hem çağrı esnasında hem de müzik dinlerken pek tatminkar değil. QCY kulaklıkları çok daha başarılı buluyorum. Özellikle 90-120 TL aralığındaki kulaklıkları fiyatlarına göre son derece güzel performans sunuyorlar. Bulunduğunuz şehirde yerel satış noktamız var ise gidip görerek alabilirsiniz. Eğer yoksa QCY Kulaklıklar adersinden modelleri inceleyebilirsiniz. Bahsettiğim fiyat aralığındaki hemen tüm QCY modellerinin yakın performans sunduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla tasarımı en çok hoşunuza giden modeli tercih edin bence.
Hocam hiç deneyimleme şansım olmadı QCY'leri fakat çoğu farklı bluetooth kulaklık denememde ses şiddetinin yetersiz olduğunu gördüm. Bu durum QCY'de nasıl acaba?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam hiç deneyimleme şansım olmadı QCY'leri fakat çoğu farklı bluetooth kulaklık denememde ses şiddetinin yetersiz olduğunu gördüm. Bu durum QCY'de nasıl acaba?
Bence de Bluetooth kulaklıklarda APTX desteği olmadığı sürece kablolu kulaklıklar kadar kaliteli ve yüksek ses alınamıyor hocam. Ancak APTX+ANC olduğunda kaliteli bir BTkulaklık son derece keyif verici oluyor :)

Oyla:

SerhatK26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Bluetooth kulaklık eq. ayarları ne zaman gelir acaba?

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hendest kaplum-1 i öneririm 105 ₺ küsür bir ücreti var cok memnunum

Oyla:

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Bence de Bluetooth kulaklıklarda APTX desteği olmadığı sürece kablolu kulaklıklar kadar kaliteli ve yüksek ses alınamıyor hocam. Ancak APTX+ANC olduğunda kaliteli bir BTkulaklık son derece keyif verici oluyor :)
Öyleyse düşük bütçelilerle kesinlikle tatmin alamayacağım demektir, boşa harcamayayım :D

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
arkadaşlar teşekkür ederim qyc almayı düşünüyorum o halde.

Oyla:
Üst Alt