Şuan gt1 pro düşünüyorum, bütçemi daha fazla arttiramiyorum maalesef1 yıldır Haylou T15 kullanıyorum.
Sesi tatmin edici düzeyde yüksek. Kablolu kulaklığı aratmıyor. Yüksek seste 3 saat müzik dinliyorum çok kısa sürede şarj oluyor.
Kutusunun pili büyük powerbank olarak kullanılabiliyor (usb girişi var) Sık kullanımda 1 hafta orta sıklıkta 1 ay gidiyor kutunun şarjı. Tavsiye ederim.
Hadi sana bir güzellik yapayım o zaman. Hediye çeki ile 150 liraya alınabilir aslında.Şuan gt1 pro düşünüyorum, bütçemi daha fazla arttiramiyorum maalesef
Çok teşekkür ederim, birazdan sipariş edeceğim. Geldiğinde deneyimlerimi yazarımHadi sana bir güzellik yapayım o zaman. Hediye çeki ile 150 liraya alınabilir aslında.
Türk Telekom'un hepsiburada kampanyası vardı ama bitmiş dur sana atayım bir kampanya.
forum.miuiturkiye.net
Rica ederim de hepsiburada kampanyası bitmiş sanırım. Katılımı deneyin yine KOTA dolmadıysa kod verecektir.Çok teşekkür ederim, birazdan sipariş edeceğim. Geldiğinde deneyimlerimi yazarım![]()
1-15 Ağustos arası imiş kampanyaRica ederim de hepsiburada kampanyası bitmiş sanırım. Katılımı deneyin yine KOTA dolmadıysa kod verecektir.
Yenisini buluruz kampanya çok rahat olun.1-15 Ağustos arası imiş kampanya
Vodafone Pay diye bir şey var.Yenisini buluruz kampanya çok rahat olun.