Yardım Bluetooth kulaklık ile görüşme sırasında oyunun sesi kalitesizleşiyor

ebaofficial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege Ayhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
8
Merhabalar MIUI 11 mi 8 kullanıcısıyım ve bu gün bluetoothlu kulaklığım(skullcandy crusher Bluetooth 4.0 var) takılıyken telefonda arkadaşımla konuşarak oyun oynayacaktım fakat oyuna girdiğimde oyunun sesi arama gibi algılanıyordu bu yüzden çok kalitesiz geliyordu. Ekteki fotoğrafta da gördüğünüz gibi medya sesi olarak algılamıyor bu yüzden hem ikisinin de sesini ayrı ayrı ayarlayamıyorum hem de oyunun sesi telefon kalitesinde geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ? Teşekürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-17-22-14-49-402_com.tencent.ig.jpg
    Screenshot_2019-11-17-22-14-49-402_com.tencent.ig.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 10

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Sorunun çözümü Apple AirPods 1/2 veya Pro almak. F/P kulaklıklar ile günlük kullanım dışında bir şey yapamazsınız böyle saçma sapan yazılım/donanım problemleri ile uğraşıp durursunuz. Birisi çıkar PUBG sorunu bu der şimdi. Bende buraya bir video atarım AirPods 2 ile gecikme bile olmadığını kanıtlarım. Tavsiyemi dikkate alın hocam, kulaklık girişiniz yoksa tabii.

Oyla:

ebaofficial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege Ayhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun çözümü Apple AirPods 1/2 veya Pro almak. F/P kulaklıklar ile günlük kullanım dışında bir şey yapamazsınız böyle saçma sapan yazılım/donanım problemleri ile uğraşıp durursunuz. Birisi çıkar PUBG sorunu bu der şimdi. Bende buraya bir video atarım AirPods 2 ile gecikme bile olmadığını kanıtlarım. Tavsiyemi dikkate alın hocam, kulaklık girişiniz yoksa tabii.
Fiyat performans kulaklığı ? birincisi f/p oranınım iyi olması iyi anlama geliyor ucuz ve kötü ürün olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca180 dolar hocam kulaklık.. neyse eğer sorunu anlayamadıysan telefonla ilgili. Sanırım hands free olarak geçen konuşma modu ile alakalı fakat daha önce böyle olmuyordu. O yüzden bilgi sahibi olan birileri cevap verebilir mi acaba ?

Oyla:

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
ben bu sorunu xiaomi airdots alarak çözdüm 150 lira ama hem bu pubg de olsun hemde konusmalarda olsun mükemmel ses kalitesi var diyebilirim

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Fiyat performans kulaklığı ? birincisi f/p oranınım iyi olması iyi anlama geliyor ucuz ve kötü ürün olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca180 dolar hocam kulaklık.. neyse eğer sorunu anlayamadıysan telefonla ilgili. Sanırım hands free olarak geçen konuşma modu ile alakalı fakat daha önce böyle olmuyordu. O yüzden bilgi sahibi olan birileri cevap verebilir mi acaba ?
Zibilyon tane bluetooth kulaklık kullandım ve pubg'yi de çıktığından beri oynuyorum, sırf bu oyun için asus rog phone ll ve çeşitli aksesuarlarını kullanıyorum ben. Yaşadığınız sorunun sebebi çeşitli kulaklıklardan da kaynaklı, direkt oyuna bağlayamazsınız. Size kimse burda direkt telefon ile ilgili diyemez hocam. Bundan eminseniz rom değiştirip deneyin. Bazı kulaklıklar sesli görüşmeyi aktif ettiğinde, oyundaki mikrofonu sesli konuşma olarak algılıyor, oyun olarak değil. Bu da oyun ile değil doğrudan kulaklık ile alakalı. Zamanında Mi8 kullandığım için sizin yaşadığınız sorunlardan çok daha fazlasını yaşadım ben. Yardımcı olmaya çalıştım, cihazınızın da o kadar pahalı bir ürün olduğunu bilmemem ile birlikte, pahalı olması F/P olmadığı veya bahsettiğim kulaklık kadar iyi bir yazılıma sahip olduğunu göstermez hocam. Sennheiser momentum'da 2000lira fakat AirPods kadar iyi bir oyun desteğine sahip değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu sorunu xiaomi airdots alarak çözdüm 150 lira ama hem bu pubg de olsun hemde konusmalarda olsun mükemmel ses kalitesi var diyebilirim
Airdots ile pubg nasıl oynayabiliyorsunuz hocam hiç mi oyun zevkiniz yok yanlış anlamayın, nereden baksanız 1 saniyenin üzerinde ses gecikmesi var. Tizler, basslar, midler hiç birisi yerinde değil. Bir çok sesi duyamıyorsunuz o kulaklık ile. İnternette çeşitli testler var kulaklık kalitesi anlayabilmeniz için deneyin kendiniz de göreceksiniz

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Belli ki terbiyesizin tekisin. Boş laflarına bu forumu kirletme bence. Abi dayağıymış :) baya komiksin bu arada. Neyse daha fazla yorum yazmicam sen kendi kendine kişne burda bakalım.
Öncelikle konunun bu hale gelmesi pek hoş değil.Sizlerden ricam biraz sakin olmanız. Kullandığın kulaklığa gelince, Crusher kullanmadım ama, Skullcandy Venue yu kullanıyorum.İddia edildiği gibi 3 paralık bir kullaklık değil.Benim denediğim bin lira üstü birçok kulaklığı katlayıp mendil yapar.Ben oyun için değil müzik dinlerken ,ya da film seyrederken kullanıyorum. Sizin sorununuz güncelleme sonrası olduğuna göre büyük ihtimale bundan kaynaklı. Farklı bir rom deneyin. EU rom tavsiye ederim.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Tartışma nedeniyle bazı mesajlar silinmiştir.
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir devamında uyarı alırsınız

Oyla:
Üst Alt