Yardım Bluetooth Kulaklık AAC Ses Kalitesi

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Merhabalar daha önce kullandığım MIUI 13.0.10 romunda 14.0.1 romunda veya Miui Mind custom romda bağladığım bluetooth kulaklığın ses kalitesi kısmını AAC'ye alınca ses geliyordu ve kalite daha iyiydi. Şu an MIUI 12.5.10 roma geçtim ve memnun olduğumdan dolayı değiştirmek istemiyorum. Ancak bluetooth kulaklığımı bağlayıp AAC'ye alınca ses gelmiyor. Önceki romlarda çalışırken bu romda niye çalışmıyor bir çözümü var mıdır ?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
AAC ye falan gerek yok dostum. 14.0.1 de AYARLAR-SES VE TİTREŞİM-SES EFEKTLERİ adımından girip DOLBY ATMOS VE HI-FI SES i kapat. Ardından hemen altında SESİ KULAKLIGA AYARLA ayarını aç. Kendi zevkine göre bir kulaklık seç. Son olarak SES EFEKTLERİ menusunden SES AYARI yazan secenege gir ve yaşı 30-60 yaş arasına al. Gümbür Gümbür müziğin tadını çıkart. Tabi bunları yaparken bluetooth kulaklıgın bağlı olsun ve bir müzik açık olsun.

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AAC ye falan gerek yok dostum. 14.0.1 de AYARLAR-SES VE TİTREŞİM-SES EFEKTLERİ adımından girip DOLBY ATMOS VE HI-FI SES i kapat. Ardından hemen altında SESİ KULAKLIGA AYARLA ayarını aç. Kendi zevkine göre bir kulaklık seç. Son olarak SES EFEKTLERİ menusunden SES AYARI yazan secenege gir ve yaşı 30-60 yaş arasına al. Gümbür Gümbür müziğin tadını çıkart. Tabi bunları yaparken bluetooth kulaklıgın bağlı olsun ve bir müzik açık olsun.
Hocam şu an 14.0.1 attım AAC çalışıyor. AAC'yi açayım mı açmayayım mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu an 14.0.1 attım AAC çalışıyor. AAC'yi açayım mı açmayayım mı ?
Ayrıca şu an baktım bende HI-FI ses veya sesi kulaklığa ayarla seçenkleri aktif değil değiştiremiyorum. AAC açık da denedim kapalı da denedim. Kablolu kulaklık özelliği olabilir mi bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Hayır ben bluetooth kulaklık kullanıyorum. Sorun yasamıyorum.

mucizat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
7
Ben qcy kulaklık aldım. kulaklık ldac destekliyor uygulamada da ldac çıkıyor ama 13t pro da ldac ses codeci yüklü değil galiba.

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Cihazınız bağlı iken bu ayarı degistirseniz, Bluetooth u kapatıp tekrar açın. Ben bu şekilde aktif ettim, ilkte çalışmadı kapatıp açınca düzeldi. Bir deneyin

Üst Alt