Yardım Bluetooth Kulaklı ile ahize arasında geçiş

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar, Bluetooth kulaklık kullanmaktayım. Herhangi bir arama veya aramayı cevapladıktan yani Bluetooth üzerinden konuşuyor iken, normal konuma geçemiyorum. Ancak Bluetooth u kaptamam gerekiyor ki, bu da pek kullanışlı olmuyor. Yani Bluetooth ile konuşurken Bluetooth u devre dışı bırakıp normal konuşma düzenine geçebilmem lazım. Buna geçmemesine rağmen diyafondan görüşmeye geçebiliyor cihaz. Bu durumu garipsedim ve çözemedim.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Orda seçenek var göremediniz sanırım. Arama yapıldığında Bluetooth kulaklık bağlı ise Bluetooth simgesi çıkıyor zaten.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Simgeyi görüyorum. Onda sorun yok. Ama diyelim ki konuşma sırasında Bluetooth u devre dışı bırakıp normal konuşmaya geçmek istiyorum. Sesi değiştir diye bir simge var, ona tıkladığında Bluetooth - Eller Serbest - ve Diyafon çıkıyor.. Bluetooth a basarsan herhangi bir işlem yapmıyor, halbuki burada Bluetooth seçeneğini seçtiğinde Bluetooth devre dışı kalmalı... diyafona basarsan sesi dışarıya veriyor. Normal konuşma düzenine geçme için ancak Bluetooth u ayarlkardan komple kapatmak icap ediyor :(

Yani yapmak istediğim özetle şu, Bluetooth açık iken, Bluetooth u devre dışı bırakıp normal konuşma düzenine geçebilmek.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Simgeyi görüyorum. Onda sorun yok. Ama diyelim ki konuşma sırasında Bluetooth u devre dışı bırakıp normal konuşmaya geçmek istiyorum. Sesi değiştir diye bir simge var, ona tıkladığında Bluetooth - Eller Serbest - ve Diyafon çıkıyor.. Bluetooth a basarsan herhangi bir işlem yapmıyor, halbuki burada Bluetooth seçeneğini seçtiğinde Bluetooth devre dışı kalmalı... diyafona basarsan sesi dışarıya veriyor. Normal konuşma düzenine geçme için ancak Bluetooth u ayarlkardan komple kapatmak icap ediyor :(

Yani yapmak istediğim özetle şu, Bluetooth açık iken, Bluetooth u devre dışı bırakıp normal konuşma düzenine geçebilmek.

Eller Serbest Olarak Seçtiğinizde Ahizeye Vermesi Gerek Hocam. 6.1.7 Sürümü ve Öncekilerde Bu Sorunu Yaşamadım Ama, Kullandığınız Romu Sıfırdan Tüm Wipe İşlemlerini Yaparak Yüklemeyi Denediniz Mi ?

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Teşekkür ederim kardeş, aynen dediğiniz gibiymiş. Eller serbest ile ahizenin ne alakası var acaba. Eller Serbest seçeneğinin de ne iş yaradığını da merak ediyorum açıkcası. Neyse bu konuyu çözdük ya rahatım

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Bir şey soracağım, siz Konyalı mısınız ? Hocam ifadesini hep Konyalı arkadaşlar kullanır.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bir şey soracağım, siz Konyalı mısınız ? Hocam ifadesini hep Konyalı arkadaşlar kullanır.
Ben de hocam ifadesini sık kullanırım ve Tuncelili'yim. :)
Bunun sebebi, forumdaki herkesten birşeyler öğreniyor olmamdır. Yani herkes benim gözümde bir hocadır.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Eyvallah Hocam....

Oyla:

fakfuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ROM
Cihazım
mi9t
Konular
0
Merhaba bende samsung buds kulaklık mevcut mi9t ile bağlantı yaptıgımda ses çok kaliteli fakat redmi note 8 ile ses çok düşük geliyor nedeni nedir acaba teşekkürler..

Oyla:
Üst Alt