Yardım Bluetooth az ses

omerfn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.6.0
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum.
Bt kulaklığımda müzik dinlediğimde az ses veriyor.Diğer telefonlarda dinlediğimde ses gayet yüksek iken bu telefonda değil.
Mutlak sesi devre dışı bırakıp tekrar başlattığımda 20-30 sn yüksek ses devam ediyor fakat sonra tekrar eski haline geri dönüyor.
Çözümü bilen biri varsa yardım etsin nolur...

omerfn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
1
Oyla:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
geliştirici seçeneklerden bluetooth mutlak sesi kapatın yükselecektir. Haylou gt1 pro mi 9 t de bir zat denedim mutlak sesi kapattıkdan sonra ise bağlantıyı koparıp yeniden bağlanın kısacası bleutooth kapatıp yeniden açın

Oyla:

omerfn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
1
geliştirici seçeneklerden bluetooth mutlak sesi kapatın yükselecektir. Haylou gt1 pro mi 9 t de bir zat denedim mutlak sesi kapattıkdan sonra ise bağlantıyı koparıp yeniden bağlanın kısacası bleutooth kapatıp yeniden açın
mutlak sesi devre dısı bırakıp telefonu resleyince ses artıyor fakat 30-40 sn şarkıyı dinledikten sonra eski haline dönüyor çözümü yok sanırım.

Son düzenleme:
Oyla:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
mutlak sesi devre dısı bırakıp telefonu resleyince ses artıyor fakat 30-40 sn şarkıyı dinledikten sonra eski haline dönüyor çözümü yok sanırım.
şahsen ben denediğim de böyle bir sıkıntı yoktu telefonu resetlemenize gerek yok ve gelişitirici seçeneklerini kapatmayın tekrar denemenizi tavsiye ederim dednedim cihazlar haylou gt 1 pro mi 9 t de bir zat yaptım dediğim şeyi....

Oyla:

omfnnx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
0
Evet arkadaşlar konuyu açan benim hesabın şifresini unuttuğum için buradan tekrar yazıyorum.Telefona root atıp MIUI 12 eu yükledim sonra magisk ten viper4android yükledim ses baya bi arttı ve çok güzel oldu.Ayrıca gereksiz Google uygulamaları kalktı ve daha uzun ekran süresi alıyorum.Mutlak sesten çözemiyorsanız en iyi yöntem bu.

Oyla:
Üst Alt