- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 13
Bugün resimlerin geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşadım. WiFi ağımdan kaynaklandığını düşündüm. Bilgisayaradan hız testinde tam hızımı aldım. Ancak telefondan hız testi uygulaması dahi geç yüklendi. Mobil veriye geçtiğimde uygulamanın anında yüklenmesine de şahit oldum. Önce bir test yaptım 3 Mbps download hızı 3 Mbps upload hızı aldım. Düşündüğümde aklıma Bluetooth bağlı olan ses donanımım ve bilekliğim geldi. Ses cihazımı kapattım değişmeyince Bluetooth'u tamamen kapattım tam hızımı alabildim bu sayede. Yani Bluetooth açıkken WiFi hızım çok yavaş. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Donanımsal bir sorun gibi ama belki bir çözümü vardır.
Dipnot: Bağlı cihazların internet kullanmadığından eminim çünkü modem trafiğini izledim Bluetooth kapalıyken yük altına girdi ama Bluetooth açıkken bant boştu yani WiFi çok fazla kullanılmıyordu.
Cihazım: Xiaomi Redmi 5 Plus
ROM: MIUIPro Beta 8.8.30
Dipnot: Bağlı cihazların internet kullanmadığından eminim çünkü modem trafiğini izledim Bluetooth kapalıyken yük altına girdi ama Bluetooth açıkken bant boştu yani WiFi çok fazla kullanılmıyordu.
Cihazım: Xiaomi Redmi 5 Plus
ROM: MIUIPro Beta 8.8.30