Evet mümkün, hocam onun için mtz dosyası hazırlamak gerekir.Bu temadaki saat+hava durumu widget ini standart temaya ya da başka herhangi bir temaya uygulama imkanımız var mı?
Teşekkürler hocam, kilit tuşunu anlayamadım, tema hindistan bölgesine yüklendiği için bölgeyi hindistan yapmak gerekir.Hocam emeğine eline sağlık güzel olmuş yanlız kilitle tuşunu da eklerseniz iyi olur birde bölgeyi hindistan yapmak gerekiyor yoksa inmiyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam telefonun sol alt tuşa basınca araçlar hızlı fonksiyonlar kilitle var ondan bahsediyorumEvet mümkün, hocam onun için mtz dosyası hazırlamak gerekir.
Mtz dosyasını içeri aktarmak içinse custom rom kullanmanız gerekir.
Teşekkürler hocam, kilit tuşunu anlayamadım, tema hindistan bölgesine yüklendiği için bölgeyi hindistan yapmak gerekir.![]()
Hocam teşekkürler cevap için, custom rom kullanıyorum şu anda haftalık eu rom 20.1.16 sürümündeyim. Mtz dosyasını nasıl hazırlayabilirim yardımcı olabilir misinEvet mümkün, hocam onun için mtz dosyası hazırlamak gerekir.
Mtz dosyasını içeri aktarmak içinse custom rom kullanmanız gerekir.
Teşekkürler hocam, kilit tuşunu anlayamadım, tema hindistan bölgesine yüklendiği için bölgeyi hindistan yapmak gerekir.![]()
Dener misiniz hocam.Hocam teşekkürler cevap için, custom rom kullanıyorum şu anda haftalık eu rom 20.1.16 sürümündeyim. Mtz dosyasını nasıl hazırlayabilirim yardımcı olabilir misin
Hocam süpersin çok teşekkür ediyorum. Belki başka kullanmak isteyen arkadaşlar da olur, onlara da yardım amacıyla yazayım. Dosyayı indirip temalardan içeri aktar yaptıktan sonra, widgetlar altında görünmeye başladı. On numara oldu.Dener misiniz hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam, konuya eklerim.Hocam süpersin çok teşekkür ediyorum. Belki başka kullanmak isteyen arkadaşlar da olur, onlara da yardım amacıyla yazayım. Dosyayı indirip temalardan içeri aktar yaptıktan sonra, widgetlar altında görünmeye başladı. On numara oldu.