Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem dayanıklı hemde Kaliteli seridir hocam, güzel seçim olmuş Bende Blitzwolf Ampcore serisini öneriyorum; hatta şimdi Turbo versiyonları çıktı USB 3.0 destekli ve daha ince konnektörlü; ona da göz atabilirsiniz. Banggood'da da bazen güzel indirimler oluyor Blitzwolf ürünleri için, oraya da ara ara göz atabilirsiniz.
Ttec'in önceki ürünlerini gördüğüm için, hiç güvenmiyorum markaya. 1-2 dolarlık adaptör + Kablo üreticilerinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Blitzpower Ampcore Turbo serisi kablo + Aukey Şarj cihazı; genel manada güzel bir Fiyat/Performans ikilisini oluşturuyorlar. Sizinde telefonda Ttec marka ürün kullanmanızı önermem.
Ttec in lightning kabloları, özellikle mfi kablolar hem kaliteli, hem sorunsuz. Artı, müthiş bir garanti desteği var, arıza durumunda sorgusuz değişiyor, adaptör de,kablo da. Siz istemedikten sonra kolay kolay da zarar veremezsiniz. Aukey ürün de var,elimde, o da,kaliteli, ama ille de Aukey dedirtecek kadar da değil yani