Blitzwolf blitzpower karmaşası blitzpower çakma mı?

Draco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Aliexpress'te de var blitzwolf, hatta benimki yolda.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Aliexpress'te de var blitzwolf, hatta benimki yolda.

Hem dayanıklı hemde Kaliteli seridir hocam, güzel seçim olmuş :) Bende Blitzwolf Ampcore serisini öneriyorum; hatta şimdi Turbo versiyonları çıktı USB 3.0 destekli ve daha ince konnektörlü; ona da göz atabilirsiniz. Banggood'da da bazen güzel indirimler oluyor Blitzwolf ürünleri için, oraya da ara ara göz atabilirsiniz.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
ben de ttec kullanmaya başladım hoşuma gittim kabloda sorun yok ama olursa ttec denicem yine

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
ben de ttec kullanmaya başladım hoşuma gittim kabloda sorun yok ama olursa ttec denicem yine

Ttec'in önceki ürünlerini gördüğüm için, hiç güvenmiyorum markaya. 1-2 dolarlık adaptör + Kablo üreticilerinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Blitzpower Ampcore Turbo serisi kablo + Aukey Şarj cihazı; genel manada güzel bir Fiyat/Performans ikilisini oluşturuyorlar. Sizinde telefonda Ttec marka ürün kullanmanızı önermem.

newo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
What
Cihazım
Bh
Konular
0
Ttec in lightning kabloları, özellikle mfi kablolar hem kaliteli, hem sorunsuz. Artı, müthiş bir garanti desteği var, arıza durumunda sorgusuz değişiyor, adaptör de,kablo da. Siz istemedikten sonra kolay kolay da zarar veremezsiniz. Aukey ürün de var,elimde, o da,kaliteli, ama ille de Aukey dedirtecek kadar da değil yani

Üst Alt