POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM
POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM
Global kararlı rom v12.07.0 da çalışır mı problem olur muMalasef poco X3 için sadece
eu rom 12.0.8.0 da kullandım magiskle birlikte hiçbir sıkıntı olmuyor. Kernel zaten magiski algılayıp ona göre flashlıyor kendini. Sıkıntı yok o yüzden.Eu 12.0.7 rom ve magisk yüklü cihazımda çeşitli modüllerde yüklü bu kerneli yüklemek için modülleri magiski kaldırmam mı gerekiyor ve hangi sürümü kurmam lazım yardımcı olur musun
flashlamadan önce boot ve dtbo yu yedekleyin beğenmezseniz geri flashlayabilirsiniz.Hocam bende miui stock eu rom var kurmamı tavsiye edermisiniz bide beğenmezsem geri dönüş nasıl yaparım?
Cevap için teşekkür ederim önerdiğiniz kernel sürümü nedir hocam hangisi kurayım sizceeu rom 12.0.8.0 da kullandım magiskle birlikte hiçbir sıkıntı olmuyor. Kernel zaten magiski algılayıp ona göre flashlıyor kendini. Sıkıntı yok o yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
flashlamadan önce boot ve dtbo yu yedekleyin beğenmezseniz geri flashlayabilirsiniz.
Cevap için teşekkür ederim önerdiğiniz kernel sürümü nedir hocam hangisi kurayım sizce
nfs injector nedir hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu an bunu kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Yeni adı void oldu. Bunun üstüne bir de nfs injector modülünü şiddetle tavsiye ederim. Çok büyük bir performans artışı oldu.
Magisk modülü. Diğer benzer mödüller varsa kaldırmanız iyi olur.nfs injector nedir hocam?
Kullandığım modüller bunlar hangisini kaldırmamı önerirsinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu an bunu kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Yeni adı void oldu. Bunun üstüne bir de nfs injector modülünü şiddetle tavsiye ederim. Çok büyük bir performans artışı oldu.
Magisk modülü olarak mı kuruyoruz yoksa recoveryden mi flashlıyoruzMagisk modülü. Diğer benzer mödüller varsa kaldırmanız iyi olur.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir