Yardım Black Crush Hatası

Aslan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Merhaba arkadaşlar 24 Ağustos'ta mi11 lite aldın 2 gün önce ön kameranın hemen yanında çok az belli kırmızılık oluştu servise götürsem değişim talep edebilirmiyim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhaba arkadaşlar 24 Ağustos'ta mi11 lite aldın 2 gün önce ön kameranın hemen yanında çok az belli kırmızılık oluştu servise götürsem değişim talep edebilirmiyim
Sarımtıraklık diyorsanız ekran yanması/sararması olabilir. Ekran değişimi gerekir çözümü için. Yüksek ihtimalle garanti kapsamında ekran değişimi yapılır.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
2 gün önce mi 11 lite telefonunu satın aldım. Dün gece instagramda gezinirken bir sorun dikkatimi çekti. Siyah yoğunlukta bir fotoğrafa baktığım zaman pikseller patlamış şekilde sayılıyor. Ekran görüntüsü ile sorunu anlatamayacağım için dileyen Google'a "mi 11 lite black crush issue" yazabilir.
Sorunu Türkiye'den yaşan çok az kişi gördüm. Googlede arattığım zaman sadece technopat forumda bir kişi konu açmış. Genel olarak yabancı kaynaklardan gördüm.

Bu sorunu nisandan beri yaşayan insanlar var ama Xiaomi herhangi bir iyileştirme yapmamış. Bu sorunun aynısı asus rog telefonunda çıkmış ama asus güncelleme ile halletmiş. Sizce telefonu iade etmeli miyim? Yoksa değişim mi talep etmeliyim? Bütün telefonlarda bulunan kronik bir sorun mu? gerçekten rahatsız edici bir durum çünkü.
Telefonu iade ettim.

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Amoled ekranlarin hepsinde oluyor o dediginiz samsung note 10,s7 edge,mi8se bunlarda hep oluyordu

Latiff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Latif
Cihazım
Xaomi mi 10 T
Konular
6
Arkadaşlar bu black crash olayından nasıl kurtulabilirim cihazım yurt dışı

Latiff