- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açılıyor su artık açılmıyor . Şarjı bitik şuan kapali telefon deniyorum olursa dönüş yapacağım.Dostum fastboot olarak açabildiğini yazmışsın ? Yukarda ilk mesajda ben ona istinaden yazdım şarj durumun ne alemde bitmesini bekle daha sonra ilk açılışta fastboot denersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deniyorum hemenTelefon kapanmamıştan önce volume+ tuşınu sıkılı saklamayı deneyin
Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
İstediğiniz romu böyle kurun
Rehber - Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme
Dostum telefonu ampere programı açıkken tam dolu yazana kadar şarj edin problemin düzeldigini göreceksiniz Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Onu yapmıştım önceden sorun çözülmemişti. 1582015730 Ampare apk kalibrasyon mu yapıyor?forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim bilgisayar gördü ve geri gitti telefon redmi yazısında rest atiyorTelefon kapanmamıştan önce volume+ tuşınu sıkılı saklamayı deneyin
Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
İstediğiniz romu böyle kurun
Rehber - Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme
Dostum telefonu ampere programı açıkken tam dolu yazana kadar şarj edin problemin düzeldigini göreceksiniz Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Onu yapmıştım önceden sorun çözülmemişti. 1582015730 Ampare apk kalibrasyon mu yapıyor?forum.miuiturkiye.net
Son düzenleme: