Yardım BL kilitli Türkiye cihazından veri kurtarma

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, herkese hayırlı günler diliyorum, cihazı debloat yapmak isterken sadece galeriyi yedeklemediğimi farkettim, diğer yedeklerimi almıştım, bu cihazı veriler silinmeden açmannı herhangi bir yolu var mı, galeri de çokta önemli omayan ekran SS ler ve çocukların videoları vardı.

Cihaz Redmi note 10 pro TR Miui 14 yüklü. BL kilitli Root yok

cgn12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Merhaba, herkese hayırlı günler diliyorum, cihazı debloat yapmak isterken sadece galeriyi yedeklemediğimi farkettim, diğer yedeklerimi almıştım, bu cihazı veriler silinmeden açmannı herhangi bir yolu var mı, galeri de çokta önemli omayan ekran SS ler ve çocukların videoları vardı.

Cihaz Redmi note 10 pro TR Miui 14 yüklü. BL kilitli Root yok
Hocam şuan cihazda ne gibi bir sorun var tam olarak

Oyla:

Mami198530

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Debloat sonrası sistem uygulaması silme kaynaklı recoverye atma falan vardır büyük ihtimalle.

Bu cihazlar bir aşamada adb portu verir o portu kullanarak kurtarma yapılabilir.

Oyla:

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
4
Evet kardeşimizin yazdığı gibi sık sık başıma geliyor, bunu öğrenmek istiyorum, debloat ederken bootlopa düşüyor cihazlarım, servisleri zincir ile bağlamışlar birbirine alakasız görünen birçok basit app çökertiyor telefonu.

Honor pad x9 tabletime debloatı başarılı bir şekilde yaptım, 300 servisten yaklaşık 70 tane kaldı ve cihazın şarjı günde 1 saat kitap okuma toplamda 15-20 saat ekran süresi ile 20 günden fazla gidiyor. Bunu birkaç deneme de elde ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Debloat sonrası sistem uygulaması silme kaynaklı recoverye atma falan vardır büyük ihtimalle.

Bu cihazlar bir aşamada adb portu verir o portu kullanarak kurtarma yapılabilir.
Bunun için yardımcı olabilir misiniz?

Genelde denemelerimi disable ederek yaparım ama Xiaomi yine de birkaç restart sonrası recovery moda atıyor.

Honor tabletim disable olanları aktif edip bootlopa düşmeyi engelliyor.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum

Oyla:

Mami198530

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Evet kardeşimizin yazdığı gibi sık sık başıma geliyor, bunu öğrenmek istiyorum, debloat ederken bootlopa düşüyor cihazlarım, servisleri zincir ile bağlamışlar birbirine alakasız görünen birçok basit app çökertiyor telefonu.

Honor pad x9 tabletime debloatı başarılı bir şekilde yaptım, 300 servisten yaklaşık 70 tane kaldı ve cihazın şarjı günde 1 saat kitap okuma toplamda 15-20 saat ekran süresi ile 20 günden fazla gidiyor. Bunu birkaç deneme de elde ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun için yardımcı olabilir misiniz?

Genelde denemelerimi disable ederek yaparım ama Xiaomi yine de birkaç restart sonrası recovery moda atıyor.

Honor tabletim disable olanları aktif edip bootlopa düşmeyi engelliyor.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum
Neleri disable ettiniz?

Oyla:

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
4
Neleri disable ettiniz?
Ben securtcenter dahil bazı bileşenlere de dokundum sanırım ondan bootlop oldu, adb ile hangi aşamada cihazı kurtarabiliriz, şuan formatladım yeniden kurdum ama öğrenmek bana çok zaman kazandıracak üstadım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Belge içindeki githup sayfasını takip diyordum

Ekli dosyalar

• redmi.txt
    15 KB · Görüntüleme: 0
Oyla:

Mami198530

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Ben securtcenter dahil bazı bileşenlere de dokundum sanırım ondan bootlop oldu, adb ile hangi aşamada cihazı kurtarabiliriz, şuan formatladım yeniden kurdum ama öğrenmek bana çok zaman kazandıracak üstadım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Belge içindeki githup sayfasını takip diyordum
Logodayken adb verir genellikle

Oyla:
Üst Alt