Yardım BL Kilitlendi

Mehmetsncr67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.9
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sa arkadaslar redmi note 8 kullaniyorum v11.0.8 sürümünü mi flashtan yukledim sikinti yoktu v11.0.9 surumunu yukledigimde clean and lock secenegini unuttum 700saniye boyunca yuklendi ve ondan sonra telefon 2-3 saniye aciliyor reset atip reciverye atiyor suan bootloader ekranina gecis yapabiliyorum uzaktan yardim vs. Ne olursa yardimlarinizi bekliyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sa arkadaslar redmi note 8 kullaniyorum v11.0.8 sürümünü mi flashtan yukledim sikinti yoktu v11.0.9 surumunu yukledigimde clean and lock secenegini unuttum 700saniye boyunca yuklendi ve ondan sonra telefon 2-3 saniye aciliyor reset atip reciverye atiyor suan bootloader ekranina gecis yapabiliyorum uzaktan yardim vs. Ne olursa yardimlarinizi bekliyorum.

Tekrar kilit açma işlemini uygulayın

Oyla:

Mehmetsncr67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi denedim acamiyorum

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Stock recovery üzerinden mecburen format atın yine açılmaZsa cihaz Zenex hoca yetkili hesabı ile boot kilidini açacak ve firmware atacak başka alternatif yok cihaz açılmaz ise ve boot kilidi kilitli ise en kısa yolu bu

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Stock recovery üzerinden mecburen format atın yine açılmaZsa cihaz Zenex hoca yetkili hesabı ile boot kilidini açacak ve firmware atacak başka alternatif yok cihaz açılmaz ise ve boot kilidi kilitli ise en kısa yolu bu
hocam affınıza sığınarak bir hatırlatma yapmak istiyorum yetkili hesap veya box ile bootloader kilidi açılmaz. Sadece uygun yazılım yüklenip bootloader kilidi açma başvurusu yapılır. Bu cihaza yetkili olarak Çin romu yüklenip başvuru yapılacak ve 1 hafta çin romunda ingilizce kullanılmak zorunda.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
hocam affınıza sığınarak bir hatırlatma yapmak istiyorum yetkili hesap veya box ile bootloader kilidi açılmaz. Sadece uygun yazılım yüklenip bootloader kilidi açma başvurusu yapılır. Bu cihaza yetkili olarak Çin romu yüklenip başvuru yapılacak ve 1 hafta çin romunda ingilizce kullanılmak zorunda.
Boot kilidi kilitli iken nasıl uygun firmware yüklenecek hocam???

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Boot kilidi kilitli iken nasıl uygun firmware yüklenecek hocam???
Yetkili hesap varken kilidin kapalı olmasının bir önemi yok
IMEI repair yapılabilir,eng rom atılabilir,uygun rom flaşlanabilir
Lakin cihaz çin cihazı olduğu için kilit kapalı iken global rom flaşlanmıyor sadece çin romu flaşlanıyor daha sonra başvuru yapılarak kilit açılıyor
Bootloader kilidi kapalı iken yetkili hesap ile kilidi direk açılabilen belli cihazlar vardır Mi4s 4i mi6 6x 8 8ee 8 lite 8 pro 8se 9se max 3 max 2 mix2s mix2 mi pad 4 note 7 poco f1 redmi 3 3s 3x note 5 s2 y2 y3
bunlar harici modellerde kilit açmak için yetkili hesap da olsa beklemek gerekiyor

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Yetkili hesap varken kilidin kapalı olmasının bir önemi yok
IMEI repair yapılabilir,eng rom atılabilir,uygun rom flaşlanabilir
Lakin cihaz çin cihazı olduğu için kilit kapalı iken global rom flaşlanmıyor sadece çin romu flaşlanıyor daha sonra başvuru yapılarak kilit açılıyor
Bootloader kilidi kapalı iken yetkili hesap ile kilidi direk açılabilen belli cihazlar vardır Mi4s 4i mi6 6x 8 8ee 8 lite 8 pro 8se 9se max 3 max 2 mix2s mix2 mi pad 4 note 7 poco f1 redmi 3 3s 3x note 5 s2 y2 y3
bunlar harici modellerde kilit açmak için yetkili hesap da olsa beklemek gerekiyor
İlk defa duydum bilgi için tşk hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bahsettiğiniz modeller unlock dosyası olan modeller bunlar edl yöntemiyle unlock edilebilir. ama bunun için yetkili hesap olmasınada gerek yoktur. chimera isimli bir box var mesela bununla anında yapıyoruz bu işlemleri. Yani yetkili hesapta bootloader aç gibi bir seçenek yoktur sadece yazılım yüklemeye yarar..

Oyla:
Üst Alt