Yardım BL kilit açtım cihaz sıfırlandı..

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V10.3.12.0.PFGMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar forumdaki XioaMiTool V2 Rehberi ile BL kilit açma işlemi yaptım cihaz sıfırlandı BL kilit açıldı ama cihaz sıfırlandı bu normal mi?

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Ciddi misin hocam? İnternette bir dünya bilgi var kapatılabilineceğine dair. Miflash ile global rom yükleyip kilitlendi bilgisi var.
Miflash uygulaması ile tgz uzantılı rom dosyasını indirip en altta bulunan clean and lock secenegini seçerek cihazı sifirlayip bootloader kilidini de tekrar kilitleyebilirsiniz

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Miflash uygulaması ile tgz uzantılı rom dosyasını indirip en altta bulunan clean and lock secenegini seçerek cihazı sifirlayip bootloader kilidini de tekrar kilitleyebilirsiniz

Tgz uzantılı dosyam hali hazırda bilgisayarda hazır bekliyor zaten  cihazı bir kere brick ettim o zaman indirmiştim. Sitede de bu yönde bilgiler var ama arkadaş kilitlenmiyor deyince garanti yalan oldu diye üzüldüm. Cevap için teşekkürler. Şimdi olası servis durumunda tekrar kilitlediğim zaman serviste sorun yaşamam sanırım değil mi?

Oyla:

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Tgz uzantılı dosyam hali hazırda bilgisayarda hazır bekliyor zaten  cihazı bir kere brick ettim o zaman indirmiştim. Sitede de bu yönde bilgiler var ama arkadaş kilitlenmiyor deyince garanti yalan oldu diye üzüldüm. Cevap için teşekkürler. Şimdi olası servis durumunda tekrar kilitlediğim zaman serviste sorun yaşamam sanırım değil mi?
Yasayacaginizi sanmıyorum tabi ellerinde daha önce açılıp açılmadığını kontrol edebilecek bir yazılım yoksa birşey diyemem üstad

Oyla:

escape-e

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
escape here
Cihazım
mi
Konular
0
Merhabalar forumdaki XioaMiTool V2 Rehberi ile BL kilit açma işlemi yaptım cihaz sıfırlandı BL kilit açıldı ama cihaz sıfırlandı bu normal mi?
konu eski olabilir ama google dan arayıp gelenler için; bu videoda anlatılan yöntem ile çözdüm. eski videolarda anlatılan yöntemleri android güncellemesi ile kapatmışlar. bu video ile kolayca çözdüm.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt