Yardım BL Kilidi Açıldıktan Sonra WhatsApp Kullanılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flower_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Handan
Cihazım
Mia2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi 13t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Mi 13 t kullanıyorum. Bl kilidini açtım. Ama kilit açıldıktan sonra muhtemelen play store sertifikasi gittiğinden dolayı Whatsapp açılmıyor. Resmi WhatsApp yukleyin diyor. Bu durumu aşmanın bir yolu var mıdır? Nette yazilan cogu seyi denedim ama olmadı. Olmuyorsa bl kilidini nasil tekrar kapatabilirim. Herhangi bir rom vs yuklemedim ilk haliyle duruyor. Sadece bl kilidi acildi.

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12

Buradaki gsf kodu yöntemini deneyip tekrar deneyin

wp sil uygula yukarıdakini 5 dk sonra internet kapat Google play güncelleme ve veri sil yeniden başlat wp indir bakın.

Oyla:

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
5
Sertifika ile alakası yok wp sertifika istemiyor kendi cihazimda sertifikalı değil derken sorunsuz çalışıyor
Cihaz sertifikası için cihaz rootluysa ve Magisk kullaniyorsaniz eklentide verdiğim modülü yükleyin cihazı yeniden başlatın
Mobil veri ve wifi kapatin
Google play store ve Google play servisin
Güncelleme ve verilerini temizleyip hızlıca wifi açıp cihazı yeniden başlatın cihaz sertifikalı olacaktır .

Ekli dosyalar

• Play_Integrity_Fix-v17.4(17400).zip
    107,4 KB · Görüntüleme: 14
Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Numara ban yediyse eğer tek çare numara değiştirmek dostlar bilginiz olsun wp destek felan ilgilenmiyor.

Oyla:

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
Cihazlarınıza fake rom ve custom rom yüklerseniz olacağı budur... Arkaplanda whatsapp ı ele geçirmeye çalışan kodlar yürütüldüğü için whatsapp hesabınızı banlıyor bu kadar basit.

Oyla:

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
5
Cihazlarınıza fake rom ve custom rom yüklerseniz olacağı budur... Arkaplanda whatsapp ı ele geçirmeye çalışan kodlar yürütüldüğü için whatsapp hesabınızı banlıyor bu kadar basit.
Fake romu kullanıcı kendi yüklemiyor cihaz öyle geliyor , fake rom denilen rom stock rom
Güncelleme almaması için bir kaç kod değiştiriliyor , değişim yapılan bölümde cihazın systemi değil cust bölümüne ekleniyor
Bunuda yapma sebepleri çin cihazlar ucuza gelip karlı satiyorlar , ancak Çin cihazlari global romda güncelleme alınca Şebeke gidiyor , çin cihazlari global romun modem.img ile şebeke vermiyor bu yüzden sattıkları müşteri güncelleme alıp başlarını agritmasin diye
Fake rom denen cust.img ve modem.img değişmiş global stock rom karışımını yükleyip satiyorlar .

Custom rom olayına gelirsek bende
Yıllardır custom rom kullanırım böyle bir sorun olmadı
Sorunun kaynağı modlu wp uygulaması kullananların wp den gelen uyarıyı dikkate almayıp uygulamayi kullanmaya devam etmesi , bende yıllardır modlu wp kullanıyordum uyarı gelince orj wp geçtim bir sorun olmadı .

Oyla:

tolara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Numara ban yediyse eğer tek çare numara değiştirmek dostlar bilginiz olsun wp destek felan ilgilenmiyor.
WhatsApp Resmi uygulama sorunu çözümü: Numara + Telefon modeli aynı ise sorun çıkar. Bunu aşmak için telefonun build.prop dosyasını düzenlemek bunun içinde telefon root yapılmış olmalı. Telefonun DeviceID kimlik numarası değişmesi ile sorun çözülür ancak root hide yada orjinal boot.img tekrar aynı şekilde yüklenir ise sorun kalmaz

Maxicep Tolara

Oyla:

efesgrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
13t pro
Konular
1
13T pro corot BL açık HyperOs cihaz için benim uyguladığım ve işe yarayan çözüm:

1- Root işlemi (bu cihazda init_boot patchleyerek Magisk Delta üzerinden yapılıyor.)
2- WhatsApp silin ve play store verilerini temizleyin.
3- Magisk üzerinden LSPosed kurulumu.
4- Bootloader spoofer kurulumu
5- LSPosed > Kurulu Bootloader spoofer üzerinden Sistem çerçevesi ve Whatsapp işaretlenir. (LSPosed kurup yeniden başlattığınıza bildirimlerden LSPosed'i açabilirsiniz.)
6- Magisk üzerinden PlayIntegrity Fix modülü kurun ve yeniden başlatın.
7- WhatsApp kurabilirsiniz.

[!] Eğer yukardakilerden sonra olmazsa Magisk üzerinden PIFS modülü yüklenir. PIFS modülü yükleyip whatsapp'ı kurduktan sonra PIFS'i kaldırmanız gerek yoksa kamera çalışmıyor.

Magisk Delta:
LSPosed:
Bootloader Spoofer:
PlayIntegrity Fix:
PIFS:

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Google play sertifikası silindiği için bu hatayı alıyorsunuz ne bunun çözümü konu içeriğinde mevcut.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt