Yardım bl kilidi açık kalacak şekilde stock rom nasıl kurulur?

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
merhaba arkadaşlar mi 6 telefonuma kurduğum costum romlardan şarj konusunda memnun kalmadım. 9.2.2.0 global stabil sürümde 8.30 saat ekran süresi alıyordum 200'den fazla uygulama yüklü olduğu halde, sorum şu telefona stock rom kurmak istiyorum bl kilidi açık kalmalı ve üzerine root atmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mı? magisk ve supersu arasında kararsızım, magisk ile xposed kurabilirmiyim? şimdiden teşekkür ederim.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
kilit açmak için mi unlock uygulamasını indiriyorsunuz pcye, %99da hata veriyor yani kısaca olmuyor. beta sürüme geçip öyle yapın ayrıca 72 saat bekleme süresi vermişti ben kilit açarken

hmm anlaşıldı . birde geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumuna hesap ve cihaz ekleye basıyorum çince bi hata veriyor siz açarken bu kısımda sorun yaşadınız mı

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
hmm anlaşıldı . birde geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumuna hesap ve cihaz ekleye basıyorum çince bi hata veriyor siz açarken bu kısımda sorun yaşadınız mı
hatadan kastım sizin dediğiniz işte, beta sürümü yükleyin direk oluyor o kısım sonradan diğer işlemlere devam edin 72 saat beklemeden sonra sıkıntısız açacaksınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
hatadan kastım sizin dediğiniz işte, beta sürümü yükleyin direk oluyor o kısım sonradan diğer işlemlere devam edin 72 saat beklemeden sonra sıkıntısız açacaksınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam çok teşekkürler

Oyla:
Üst Alt