Yardım bl kapalı rom yükleme imei yok

abdülrezzak.kavra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdülrezzak
Cihazım
Mı 8 Lite
Konular
14
Merhaba iyi forumlar herkese az önce mıuı 13e güncelleyim brick ettiğim redmi 9 cihazımı bi<şekilde unbrick yapmayı başardım yanlız bootloader kilidi kapandı ve içine mıuı 12 flashlamama rağmen cihaz açılmıyor sadece fastboot ve recovery moda girebiliyorum. sorum şu burdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? bl kapalı endonezya rom atabilirmiyim? mıuı 13 e güncelleyebilir miyim ? waiting~~

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
mtk cihazlar için Forumda hem kilit açma hemde kilit kapalı rom yükleme rehberleri mevcut. Onları deneyebilirsiniz.

BatTech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Konular
0
Merhaba iyi forumlar herkese az önce mıuı 13e güncelleyim brick ettiğim redmi 9 cihazımı bi<şekilde unbrick yapmayı başardım yanlız bootloader kilidi kapandı ve içine mıuı 12 flashlamama rağmen cihaz açılmıyor sadece fastboot ve recovery moda girebiliyorum. sorum şu burdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? bl kapalı endonezya rom atabilirmiyim? mıuı 13 e güncelleyebilir miyim ? waiting~~

Bu Video size yardımcı olabilir cihazın kilidini açmak için

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

abdülrezzak.kavra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdülrezzak
Cihazım
Mı 8 Lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mtk cihazlar için Forumda hem kilit açma hemde kilit kapalı rom yükleme rehberleri mevcut. Onları deneyebilirsiniz.
tamam şuan yaptım ama cihazda imei alınamıyor diyor bu cihazın orjinal imeisini nasıl geri getirebilirim cihaz yurt dışı bu arada

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
tamam şuan yaptım ama cihazda imei alınamıyor diyor bu cihazın orjinal imeisini nasıl geri getirebilirim cihaz yurt dışı bu arada
Sim 2'ye ücretsiz kayıt yapan uygulamalar var. Çift IMEI isterseniz timjosten'in yamayı deneyebilirsiniz. Biraz karışık

Note 8 Pro cihazda denedim ile yarıyor.

abdülrezzak.kavra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdülrezzak
Cihazım
Mı 8 Lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim 2'ye ücretsiz kayıt yapan uygulamalar var. Çift IMEI isterseniz timjosten'in yamayı deneyebilirsiniz. Biraz karışık

buna herhangi eski bir telefonun imei sini girdiğimde artık imei kayıtlı mı olmuş oluyor ? yoksa cihazın eski imei sini bulup mu onu yazmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna herhangi eski bir telefonun imei sini girdiğimde artık imei kayıtlı mı olmuş oluyor ? yoksa cihazın eski imei sini bulup mu onu yazmam gerekiyor

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de olur ama cihazın kayıtlı IMEI'leri daha garanti olur

Üst Alt