Yardım BL Açık, Fastboot Çalışmıyor

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.8 SKOMIXM
Telefon Modeli
11 Lite 5g NE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

Bir arkadaşın 11 Lite 5g NE telefonu var. Sıfırlamış ve imei numaraları silinmiş.
Telefonun qcn yedeği var. Bootloader açık. Fastboot ekranına girdiğimde hiçbir tepki vermiyor. Aygıt yöneticisinde herhangi bir cihaz bulunmuyor.
Başka telefonları denediğimde mesela Xiaomi 13 ve Oneplus fastboot komutları çalışıyor cihaz bulunuyor.
Telefonun usb kısmı sağlam. ADB telefon açıkken çalışıyor, veri aktarılabiliyor ancak fastboot modunda cihaz tepki vermiyor.

Nedendir bilen var mı?

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fastboot modda diğer cihazları görüyor sizin cihazı görmüyorsa genelde işlemci kaynaklı bir arızadır. Soket vs. Arızası olda zaten açıkken görmezdi

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot modda diğer cihazları görüyor sizin cihazı görmüyorsa genelde işlemci kaynaklı bir arızadır. Soket vs. Arızası olda zaten açıkken görmezdi
QCN dosyasını geri yazacaktım ancak ne root ne de twrp var şuan. Fastboot'da çalışmıyor. Durum kötü anlaşılan.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
QCN dosyasını geri yazacaktım ancak ne root ne de twrp var şuan. Fastboot'da çalışmıyor. Durum kötü anlaşılan.
durum kötü değil root da twrp de gerekmez biz uzak bağlantı ile hallederiz. fastboot ile şuanda bir işiniz yok. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
durum kötü değil root da twrp de gerekmez biz uzak bağlantı ile hallederiz. fastboot ile şuanda bir işiniz yok. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
Apk ile Diag açıp .qcn dosyasını geri yazdım şuan baseband ve imei numaraları geri geldi. Şebeke alıyorum. Daha önceden hep root yetkisi ile adb üzerinden komut girerek açıyordum. Daha kolay yöntemler çıkmış. Takip etmek lazım. :)

Teşekkürler yardımlarınız için.

Oyla:
Üst Alt