Yardım BL Açamıyorum, Stock Rom Yükleyemiyorum, Note 12 Pro 5G

uuesen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9T/Redmi K20
Meslek
Yüksek Düzey Ynt.
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hocalarım merhaba, Redmi Note 12 Pro 5G cihazimda MIUI 14 yüklü, fakat ben Stock HyperOs’ a geçmek istiyorum. BL kilidini açmak istediğim zaman eşleşen hesap ve cihaz farklı bölgelerde gibi şeklinde hata veriyor, MiFlash üzerinde crlist hatası alıyorum, ne yaptıysam aşamadım 4-5 saat uğraştım. Bu konuda bilgisi olan destek verebilecek olursa çok sevinirim.
Ayrıca telefondaki güncelleme uygulaması ile de olmadı.

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
11
Hocalarım merhaba, Redmi Note 12 Pro 5G cihazimda MIUI 14 yüklü, fakat ben Stock HyperOs’ a geçmek istiyorum. BL kilidini açmak istediğim zaman eşleşen hesap ve cihaz farklı bölgelerde gibi şeklinde hata veriyor, MiFlash üzerinde crlist hatası alıyorum, ne yaptıysam aşamadım 4-5 saat uğraştım. Bu konuda bilgisi olan destek verebilecek olursa çok sevinirim.
çin hesabı gerekli hocam bölgesi çin olcak çin telefon numarasıyla açılıyor bir tek benim de aynı model aynı hatayı alıyordum çin hesabı buldum ekledim direkt 168saat süre verdi bekliyorum

Oyla:

uuesen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9T/Redmi K20
Meslek
Yüksek Düzey Ynt.
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çin hesabı gerekli hocam bölgesi çin olcak çin telefon numarasıyla açılıyor bir tek benim de aynı model aynı hatayı alıyordum çin hesabı buldum ekledim direkt 168saat süre verdi bekliyorum
Hocam nereden alabilirim Çin hesabını bilgi verebilir misin

Oyla:

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
11
dostum ben hellotalk diye bi uygulamadan çinliyle tanistim 4 5 kisiye sordum dolandirici sananlar oldu dedim bana bi hesap acabilir misin boyle boyle bi durum var biri hesap acti verdi şansina dene istersen

Oyla:
Üst Alt