Sohbet BJK - GS Derbisi kim kazanır?

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
GS alır. 2-0 biter bence. Andone ve Babel atar.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Beşiktaşlılar kizmasin ama takimin durumu berbat. Bir sürü de eksik var. Haliyle gs rahat kazanir

nacagu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 8
Konular
4
Beşiktaş için zor bir maç olacak. Ben Avcı nın bir planı olduğunu bu maça iyi çalıştığını düşünüyorum. Başakşehir de iken de iyi hazırlanırdı derbilere. Kendisinin son şansı. Beşiktaş alır diyorum ben. Galatasaray düşündüğüm gibi iyi başlayamadı lige.. Saha avantajı ile Beşiktaş alır bu maçı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beşiktaşlılar kizmasin ama takimin durumu berbat. Bir sürü de eksik var. Haliyle gs rahat kazanir
öyle de derbi havaları çok farklı oluyor. Eksik falan bakmıyor. Herkes son enerji oynuyor. Kötü fener bile gs ye yenilmemişti sahasında...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ben dahil çoğunluk olarak, Gs kazanır görüşü hakim. Ancak, bu tarz derbilerde çok şaşırtıcı sonuçlar da ortaya çıkabiliyor...

İki hocanın da, kaybetme lüksü olmadığı için, öncelikleri yenilmemek olacağından, seyir zevki ile skor beklemiyorum. Beraberlik ise iki hocanın da işine geliyor...

Terim, deplasmanda kaybetmedim
Avcı, bu kadar kötü bir takım ve kurgu ile kaybetmedim diyerek teselli bulacaktır.

İyi oynayan, kazanamasın, beraberlik olsun. yn~~

nacagu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 8
Konular
4
Ben dahil çoğunluk olarak, Gs kazanır görüşü hakim. Ancak, bu tarz derbilerde çok şaşırtıcı sonuçlar da ortaya çıkabiliyor...

İki hocanın da, kaybetme lüksü olmadığı için, öncelikleri yenilmemek olacağından, seyir zevki ile skor beklemiyorum. Beraberlik ise iki hocanın da işine geliyor...

Terim, deplasmanda kaybetmedim
Avcı, bu kadar kötü bir takım ve kurgu ile kaybetmedim diyerek teselli bulacaktır.

İyi oynayan, kazanamasın, beraberlik olsun. yn~~
evet bu yoruma katılmamakta elde değil :D Bakalım.... umarım seyirciler için zevkli bir müsabaka olur.. İyi olan kazansın Hakem faktörü sıfır olsun yeterli..

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Gönül ister ki Beşiktaş alsın ama oynanan oyunla zor. galatasaray alır. 2-1 (Beşiktaş'lıyım.)

Üst Alt