N Noldu Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Barış Cihazım Xiaomi mi max 3 Yaş 28 Konum Türkiye adana Katılım 22 Kasım 2019 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar bitmeyen bir güncelleme ile karşı karşıyayım yaklaşık 1 saat oldu, iptal etme vs. imkanım var mı?
Arkadaşlar bitmeyen bir güncelleme ile karşı karşıyayım yaklaşık 1 saat oldu, iptal etme vs. imkanım var mı?
MANUPLE Ctrl + L Uzman Üye MIUI Sever Adım Netizen Cihazım Poco X3 Nfc Meslek Yazılım Uzmanı Konum . Katılım 5 Nisan 2018 Konular 39 Mesajlar 2.045 Çözümler 1 Tepkime puanı 1.294 Puanları 188 22 Kasım 2019 #11 Noldu' Alıntı: Güncelleme - Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları bu linkten aldım, şuan TWRP ekranındayım, yeniden flashlamak için ne yapmam gerek, seçenekler Install, Wipe, Backup, REstore, vs Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Kasım 2019 Hocam şuan flashlamayı yapıyorum tamamdır, bitince tekrar haber edeceğim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Kasım 2019 İşe yaramadı ne yazık ki Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki proğram aracılığıyla yüklemeyi dener misiniz? Xiaomitool2 İle Rom ve Twrp Kurma Kılavuzu Oyla: Oyla 0 Downvote
Noldu' Alıntı: Güncelleme - Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları bu linkten aldım, şuan TWRP ekranındayım, yeniden flashlamak için ne yapmam gerek, seçenekler Install, Wipe, Backup, REstore, vs Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Kasım 2019 Hocam şuan flashlamayı yapıyorum tamamdır, bitince tekrar haber edeceğim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Kasım 2019 İşe yaramadı ne yazık ki Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki proğram aracılığıyla yüklemeyi dener misiniz? Xiaomitool2 İle Rom ve Twrp Kurma Kılavuzu
N Noldu Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Barış Cihazım Xiaomi mi max 3 Yaş 28 Konum Türkiye adana Katılım 22 Kasım 2019 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 Herkese teşekkür ederim, sorunu bilgisayar ile flashlayıp yeni versiyonu yükleyerek hallettim Oyla: Oyla 0 Downvote