Bisiklet severler

dalgicgizem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gizem
Cihazım
htc
Konular
1
Merhabalar, Bugün. Bianchi servis noktasına gittiğimde garanti sürecinin son demlerindeydim fakat marka bilinci ve güvenirlik budur. Ücretsiz olarak servis noktasında bakımımı yaptırdım ve bianchi kullandığım için çok mutluyum.

cerensuroglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ceren
Cihazım
samsung
Konular
0
Carraro 20’ rave bmx nasıldır kullanan var mı? Bmx olarak çok hoşuma gitti özellikleri de iyi gibi. Zaten bianchi ile carraro aynı üreticiye sahipmiş. Hem yerli üretici olması hem de sağlam olmasından dolayı tercih edeceğim gibi duruyor.

kaansoykiran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kaan
Cihazım
huawei
Konular
0
Beyler Selamlar,

25 yaşındayım ve sporcuyum. Dağ yürüyüşü ve tırmanmayı çok severm ancak bu yaz dağ bisikletçiliği yapmaya karar verdim. çevremden aldığım tavsiyeler genelde carraro dağ bisikletleri üzerine. Carraroyu araştırdım baya iyi bir marka. dağ bisikletlerin de de çok fazla kullanıcısı varmıs ancak bnm çok fazla bi bilgim yok. birz araştırma yaptım. ve 26″ CARRARO CRX 970 ERKEK DAĞ 30-V HD ye baktım bi de 29″ CARRARO BIG 1029 ERKEK DAĞ 30-V HD ye baktım. çok kararsızm anlamıyorm pek. beyler bi el atın var mı önerisi olan hangisini almalıyım?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
3 bisikletçinin birden aynı anda kayıt olup aynı anda konu açmaları hoş bir tesadüf olmuş... Ancak android forumda tek bisiklet konusu fazlasıyla yeterli olacaktır zannediyorum. İyi sohbetler :)

Konular ve mesajlar birleştirilmiştir.

Üst Alt