Ev aldık ne para kaldı ne pul. Size destek amaçlı indirdim. Bakıp kaldıracağım. Elinize sağlık.
Var hocam olmaz mı gram altın yazar direk yanında ayar belirtmez 24lerde
22 ayarda peki ne olarak belirtilmekte. Normalde ayrı ayrı olması gerekmez mi.
22 ayar bilezik gram olarak geçiyor hocam. Lİstede yanında 22 ayar diye yazıyor. Bilezikler 22 ayar olur. Alış fiyatı kuyumcunun sizden alış fiyatıdır hocam. Yani olması gerektiği gibi harem yada x bir altın sitesine bakarsanız. ALış ve satış fiyatı olarak alış fiyatı daha düşüktür.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam alış fiyatı girmezseniz hep 0 gösterirHocam uygulamaniz çok güzel ellerinize sağlık.
Tek bı sorum var anlık kâr zarar gostermiyor öyle bir özellik eklemissiniz ama hep 0.0 gosteriyo nedendir acaba
Anladım hocam şimdi yaptım teşekkür ederimHocam alış fiyatı girmezseniz hep 0 gösterir
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam alış fiyatı kutucugu kapalı olduğu zaman otomatik güncel fiyat olarak doldursa o kutucugu nasıl olur yapabilirmisinizHocam alış fiyatı girmezseniz hep 0 gösterir
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam şimdi yaptım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam alış fiyatı kutucugu kapalı olduğu zaman otomatik güncel fiyat olarak doldursa o kutucugu nasıl olur yapabilirmisiniz
Kendimiz alış fiyatını yazana kadarda değişmezmi hocam o mantıkla yine siz bilirsiniz tabiYapabilirim hocam ama alış fiyatı ile ordaki fiyatı aynı olmayabilir? Yani alır almaz altını eklemezsin mesela eklesen bile dk'lık değişiyor.