Sohbet biraz benden bahsedelim

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
geçen yıl eski sevgilisi sevgilimi öldürmekle tehdit ettiği sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım, sevgilim depresyona girdi ve tamamen asosyal birşeye dönüştü ama ben zarar gormesin diye geri dönemedim. sebepsiz terk ettiğimi sandıkları için herkes benden uzaklaştı artık yapyanlızım tek işim başına birşey gelmemesi için onu takip etmek ve bu forumda takılmak. geceye şarkımı bırakıp gidiyorum iyi forumlar

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
profil fotoğrafınızdaki adamı görünce aklıma hoş şeyler gelmiyo', acaba bi' mesaj mı veriyo' diye düşünmedim değil.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
profil fotoğrafınızdaki adamı görünce aklıma hoş şeyler gelmiyo', acaba bi' mesaj mı veriyo' diye düşünmedim değil.
Bende hocam düşünmedim değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen yıl eski sevgilisi sevgilimi öldürmekle tehdit ettiği sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım, sevgilim depresyona girdi ve tamamen asosyal birşeye dönüştü ama ben zarar gormesin diye geri dönemedim. sebepsiz terk ettiğimi sandıkları için herkes benden uzaklaştı artık yapyanlızım tek işim başına birşey gelmemesi için onu takip etmek ve bu forumda takılmak. geceye şarkımı bırakıp gidiyorum iyi forumlar

Bence sevgilini yalnız bırakmamalıydın ne olursa olsun seviyorsan yaninda olmaliydin burda yanlış yaptığını düşünüyorum zarar görmesin diye onu terk etmen onu dahada yalniz birakman gibi bir sonuç olmuş onu uzaktan takip etmek ne senin için bir faydası var nede onun için benim sana önerim sevgilinin yanında ol mesela ben seviyorsam sevdiğim için yapmicağım birşey yoktur.Geceye bizde şarkımızı bırakalım

Son düzenleme:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok be hocam içimden öyle şeyler geçse de yapmam gereken ve kendime verdiğim sözler var, yapamam yani

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedir yapmanız gereken ve verdiğiniz sözler?

hocam telekomünikasyon mühendisi olup annemi yurt dışına götürüp tedavisini iyi bir klinikte devam ettirmek, burs vakıfları kurmak, almam gereken intikamlar. yapmam gereken çok şey var yani yapacağım da

Bende hocam düşünmedim değil

Bence sevgilini yalnız bırakmamalıydın ne olursa olsun seviyorsan yaninda olmaliydin burda yanlış yaptığını düşünüyorum zarar görmesin diye onu terk etmen onu dahada yalniz birakman gibi bir sonuç olmuş onu uzaktan takip etmek ne senin için bir faydası var nede onun için benim sana önerim sevgilinin yanında ol mesela ben seviyorsam sevdiğim için yapmicağım birşey yoktur.Geceye bizde şarkımızı bırakalım

hocam yapamam cidden öldürür ve hapise de girmez. o yüzden en azından nefes alabılıyor ve zamanla mutlu olacağına inanıyorum.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
hocam telekomünikasyon mühendisi olup annemi yurt dışına götürüp tedavisini iyi bir klinikte devam ettirmek, burs vakıfları kurmak, almam gereken intikamlar. yapmam gereken çok şey var yani yapacağım da

hocam yapamam cidden öldürür ve hapise de girmez. o yüzden en azından nefes alabılıyor ve zamanla mutlu olacağına inanıyorum.
Allah Yardımcınız olsun ama intikam kimseye faydası yok Öfkeyle kalkan zararla oturur misali
Allaha bırakın derim

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi