Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi almak için şuan tek bir tane neden bulamıyorum. Eskiden F/P diye alıyorduk, şimdi ana modellerin fiyatı iPhone/Samsung gibi markalarla aynı seviyede. Redmi/Poco gibi modellerde bana göre değil. Yazılım desen zaten fiyasko. Kısacası 800-900 euro verip Xiaomi ile rezillik çekeceğime, bu parayı daha çok hak eden düzgün bir marka alırım.
iPhone denemek istiyorum. Kullananın vazgeçemediği öve öve bitiremediği uğruna yanında powerbank ile gezdiği (bu büyük bi amelelik bu arada) telefonu gerçekten merak ediyorum. Şuan note 9 pro kullanıyorum vasat bir telefon olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Xiaomiye Alışan Birdaha başka telefon Kullanmaz Kullanamaz Samsunga Geçtim Olmadı Realme ye geçtim olmadı Tekrardan Xiaomiye geçtim Miui Bambaşka Custom Romlar daha da Başka Poco F3 ile Yola Devam
custom rom olmasa kullanılmaz zaten.
ben ucuz olduğu için tercih ediyorum
ektrem bir kullanımım olmadığı için nerdeyse hepsinden aynı performansı alacağım
pil olarak max2 iyiydi. umarım seriye tekrar şans verirler de benim gibi büyük ekran ve büyük pil sevenler için sonraki telefon konusunda alternatif olur. x3 NFC'yi yeni aldım sayılır Allah kaza bela vermesin bi 4-5 sene kullanmak istiyorum en az. bir de yeni telefonumda kesinlikle NFC olmasını isterim. bence mükemmel bir olay
hele kantinden vs. sürekli alışveriş yapıyorsanız büyük kolaylık.
s22 ultra ile şaomi mi kıyaslanır yav
alternatif root ve reklam engelleme yazılımlarının artacağını düşünüyorum ben de.
umarım androidin serbestliğini engellemezler.
çok saçma olur o zaman