Sohbet Bir Kurban bayramı macerası...

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
bende aynı şanslılık duygusunu etleri görünce yaşadım :) iş yerinde akşama kadar yattım :) oysa bizimkiler bilmiyo bilseler iş dönüşü bişeyler yaptırırlardı.

Heheh iyi yırtmışsın ben bide evde et doğrama işlerine yardım ettim tamam löp et ama sinir daha boşalmamış kıpırdamaya devam ediyor alıp onu doğruyorum ohooo cok dertli bir gündü çoook :)

Güzel bir anıymıs. Özellikle özel harekatçı bölümü iyiydi :D

Saol gece geç vakitte herhangi bir düzenleme yapmadan hızlıca yazdım biraz özensem daha iyi olabilirdi ama uykusuzluk ve yorgunluk ile bu kadar oldu :)

anlayış ve hoşgörü bütün zorlukları aşardı.

Anlayış ve hoşgörüden ziyade sanırım tecrübe eksikliğinden insan irite oluyor duruma alışkın olsam sıradan bir gün olurdu :)

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Kurban vecibesi yerine geçmeyeceği. ancak sadakayi cariye olacağı aşikardır. Hayırlı amel muhakkak Allah celle celaluh katiında kabul göreceği kanaatindeyim.

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Kurban vecibesi yerine geçmeyeceği. ancak sadakayi cariye olacağı aşikardır. Hayırlı amel muhakkak Allah celle celaluh katiında kabul göreceği kanaatindeyim.

Kurban vecibesi yerine geçmemesinin sebebi nedir acaba? Yada ben mi yanlış anladım heheh

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Durumumuz yoktu okuyamadım.:)

Şaka bir yana bazı noktalarda dini olarak sıkıntılı seylwr yazmışsın, hoş değil.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Kurban vecibesi yerine geçmemesinin sebebi nedir acaba? Yada ben mi yanlış anladım heheh
Çünkü bayramın isminden de anlaşılacağı üzere ibadet niyetiyle kurban adamak gerekmektedir. Bkz.

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Çünkü bayramın isminden de anlaşılacağı üzere ibadet niyetiyle kurban adamak gerekmektedir. Bkz.

Dini sıkıntılı şeyler yazan arkadaşa
Özel mesajda sordum ama kavurmalık demişsin kurbana demiş bende dikkat edersen bazı yerlerde kavurmalığın yerine kavurmalık'ın yazıyor ismi o hayvanın dedim başka nerde ayıp etmiş olabilirim bilmiyorum heheh

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Özel mesajda sordum ama kavurmalık demişsin kurbana demiş bende dikkat edersen bazı yerlerde kavurmalığın yerine kavurmalık'ın yazıyor ismi o hayvanın dedim başka nerde ayıp etmiş olabilirim bilmiyorum heheh
Estağfurullah ayıp edeceğin bi durum yok hocam. Ben sadece durumu izah etmek istedim

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13

Özel mesajla yazdın ama buraya da tasimissin.
Özel mesajda da belirttim. Orda peygamberlere de birşeyler yazmışsın. Böyle forumlarda hit Vs almak amacıyla mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu tür laflar hoş değil.

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Heheh... Forum benim değil veyahut herhangi bi çıkarım yok... yani hit almak gibi bir düşünce söz konusu değil emin olabilirsin. Ben sadece kurban keserken yaşadığım şeyleri anlattım. Söylediğin yerde dini aşşalayıcı birşey olduğunu düşünmüyorum. tabikide eleştirilere açığım, senin yorumun bu şekilde olabilir saygı duyuyorum. Tekrardan hayırlı bayramlar.

Üst Alt