Bir kaç sorunum var yardım lütfen

Ozandemirel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
5s Plus
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Mi5s plus telefonumu yaklaşık 5 aydır kullanmıyorum. Son zamanlarda instgram youtube gibi uygulamalarda ses sonradan geliyor. Videodan 3 saniye sonra ses gelmeye başlıyor. Bir diğer sorunum ise son zamanlarda yine aynı şekilde oynadığım en basit oyun bile kasıyor. Dream League 2018 hiç oynanmıyor. Sürekli kasıyor telefon. Aynı zamanda bir sıkıntımda ara ara telefon şebekeyi kaybediyor. Çeken yerde bile çekmiyor. Bir sorunda eskisinden yavaş açılması. Yardım edebilecek arkadaşlar için.
Android 7.0 var.
MIUI 9.1 Kararlı var.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhaba arkadaşlar. Mi5s plus telefonumu yaklaşık 5 aydır kullanmıyorum. Son zamanlarda instgram youtube gibi uygulamalarda ses sonradan geliyor. Videodan 3 saniye sonra ses gelmeye başlıyor. Bir diğer sorunum ise son zamanlarda yine aynı şekilde oynadığım en basit oyun bile kasıyor. Dream League 2018 hiç oynanmıyor. Sürekli kasıyor telefon. Aynı zamanda bir sıkıntımda ara ara telefon şebekeyi kaybediyor. Çeken yerde bile çekmiyor. Bir sorunda eskisinden yavaş açılması. Yardım edebilecek arkadaşlar için.
Android 7.0 var.
MIUI 9.1 Kararlı var.
Potansiyel olarak çözüm telefonunuzdan verileri yedekleyerek fabrika ayarlarına dönmek olacaktır.

Muhtemelen işletim sisteminiz şişmiştir. En kestirme yol bu.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt