Değerli arkadaşlar bu forumda yeni sayılırım. Daha önce yüklemediğim denemediğim rom kalmadı sorunsuz kullandım en son miui yükledim ve gayet memnun kaldım. Cihazım general mobile discovery 16 gb. Geçen hafta sürümünü hatırlayamadım ama bir miui rom yükledim ve 1 gün sonra dokunmatiğin bir bölümü çalışmadı (resim ekte) resimde ki boyalı olmayan bölüm çalışmadı ilk başta romla ilgili değildir dedim ama bi yandan da romla ilgiliymiş gibi geldi sizce romla ilgili olabilir mi? ikinci sorum ise telefonu bugün telefoncuya verdim ekran değişecek tabi dokunmatik izin vermediği için miui rom yükleyemedim şuan lewa rom yüklü ama ben tekrar miui rom yüklemek istiyorum sorum şu ki tekrar http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-port-4-4-2-miui-v6-5-6-18-gm-discovery-4-16gb-99-turkce.html başlığında ki romu yüklersem sorun olur mu? ayrıca bu kernel olayı nasıl oluyor biraz karışık geldi bana? yani benim acaba kernelde mi sıkıntı var yoksa hiç bişey yapmadan linkteki miui romu yüklersem sorunsuz çalışır mı? şimdiden teşekkürler. yardımlarınızı bekliyorumm osad:
[attachment=999]
[attachment=999]