Soru Bir haftalık Resmi 5 plus pil durumu

theT0XIC

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
PC Teknikeri
Konular
4
Herkese merhaba. 2010 dan beri sadece iPhone kullanmış biri olarak ilk defa android platformuna, Xiaomi redmi 5 plus ile geçiş yapmış bulunmaktayım. Arkadaşlar telefona bayıldım, bu fiyatta mükemmel bi performans ürünü. Yalniz cihazda pil biraz hızlı bitmeye başladı sanırım. Alalı daha 1 hafta oldu. Ekran görüntülerini ekte bırakıyorum, sizce normal midir? Ayrıca android sistemi %43 pil tüketiyor olarak gösteriyor. Gariplik var mı sizce? İcimin rahatlaması açısından soruyorum. Hepinize iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-22-14-49-05-182_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-22-14-49-05-182_com.miui.securitycenter.png
    76,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2019-04-22-14-49-03-288_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-22-14-49-03-288_com.miui.securitycenter.png
    205,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2019-04-22-14-48-57-617_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-22-14-48-57-617_com.miui.securitycenter.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 49

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Cihaz yeni olduğu için pil rodaj süresinde şuan.4 5 tam dolum boşalım döngüsünden sonra gözlemlemek iyi olacaktır.ilk etapta tam şarj sonrası bitimde kaç saat ekran süresi aldığınızı takip etmeniz daha verimli olur.

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Bence alabileceğin en güzel fiyat performans telefonu diğer telefonlara sözüm yok bilemem ama bende aldım alalı çok memnunum 8-10 saat ekran süresi alıyorum 24 saat çok rahat çıkarıyorum. Size önerim masik x rom kurmanız. İlk telefon olduğu içinde bulaştırmak istemiyorum, aldığınız değerler fena değil.

Oyla:

theT0XIC

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
PC Teknikeri
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alabileceğin en güzel fiyat performans telefonu diğer telefonlara sözüm yok bilemem ama bende aldım alalı çok memnunum 8-10 saat ekran süresi alıyorum 24 saat çok rahat çıkarıyorum. Size önerim masik x rom kurmanız. İlk telefon olduğu içinde bulaştırmak istemiyorum, aldığınız değerler fena değil.
Cihazı bir haftadır kullanıyor olmama rağmen dediğinize kesinlikle katılıyorum. Önceki cihazım 6s idi. Günde 3-4 defa şarj etmekten bıkmıştım artık, sonra tavsiye üzerine şimdi kullandığım telefona yöneldim. Önceden tedirginliğim vardı, android 1 yıl sonra kasmaya başlar gibisinden, fakat eski android havası kalmamış. Donanımla birlikte yazılım da mükemmelleşmiş. Nazar değmez inşallah.

Oyla:

Sl1pKnoT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Rom atınca telefon içindekiler sıfırlanıyor mu? bir de dediğiniz romun linkini atabilirmisiniz?

Oyla:

theT0XIC

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
PC Teknikeri
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom atınca telefon içindekiler sıfırlanıyor mu? bir de dediğiniz romun linkini atabilirmisiniz?
Ben biraz araştırdım, bahsedilen rom forum konularında mevcut. Yalnız biraz karışık iş, yapmaya çekindim. Şimdilik default rom kullanmaya devam edeceğim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Ben biraz araştırdım, bahsedilen rom forum konularında mevcut. Yalnız biraz karışık iş, yapmaya çekindim. Şimdilik default rom kullanmaya devam edeceğim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen yavaş yavaş bulaş acele yok öğrenerek giriş tabi forumda yardımcı olunuyor hem youtube'da gerekli bilgilerde mevcut oralardan faydalanabilirsin.

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
4G+ ibaresi gördüm sizde, bende mevcut değil acaba bunun için özel bir ayar mı var ya da hatla mı alakalı

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Madem Android'e geçiyordunuz keşke daha üst modeline geçseydiniz. Cihaz bence de güzel fakat iPhone 6s ten iyi tek özelliği pili olabilir.

Oyla:
Üst Alt