Cvp: Bir avuç kömür için bir ömür verenlere...
Arkadaşlar kusura bakmayın ama siyaset dediğiniz şey facebook'ta, twitter'da, forumlarda yapılan bir şey değildir. Ne kadar siyasi geçmişiniz var bilemiyorum fakat gerek parti yönetimi görevleriyle, gerekse STK'lar vasıtsaıyla siyasetin fazlasıyla içinde olduğumu söyleyebilirim. Hem lisans hem de yüksek lisansımı siyaset bilimi üzerine yaptım ve son derece net bir şekilde bu yaptıığızın siyaset olmadığını söyleyebilirim. Burada yazdıklarınızın ne ilgilere ne de mağdurlara ne de bahsettiğiniz zalimlere ulaşma şansı yok. Yani burada yaptığınız şey tamamıyla amaçsız. Tek başarısı tepki toplamak ve sizin inandığınız savunduğunuz değerlerin değersizleşmesine sebep olmak. Her şeyi geçiyorum burada değersizleştirdiğiniz değerler adına can veren insanlara haksızlık yapıyorsunuz. Bu hakkı kendinizde ne zaman buldunuz? Bu hakkı elde etmek için ne fedakarlık yaptınız?
Eğer ki ortada bir adletsizlik olduğunu düşünüyorsanız size hiç kimse susun demiyor ama yeri burası değil.
Buradan yazdığınızda üzerinizden siyasi sorumluluğu attığınız mı sanıyorsunuz? Rahatlıyor musunuz? Emin olun biz rahatlamıyoruz.
Facebook'ta "çizme mi çıkartayım mı?" diye soran arkadaştan bahsettiğinizde ona karşı sorumluluğunuzu yerine getirdiğinizi mi sanıyorsunuz? Getirmediniz.
Twitter'dan Tayyip'e sövdüğünüzde rahatladınız mı? O duymadi duysa da sallamadı.
Eğer ki siyaset yapmak istiyorsanız buyrun siyasi partiler var, en azından üye olun... Olmadı mı? STK'lar mevcut birine katılın. O da mı olmadı? Bir STK kurun sizde? Onu da mı beceremediniz? Çıkın sokağa tepkinizi, tepkiyi hak edene verin! Ama burada sırf kendi vicdanınızı rahatlatmak adına arkadaşlarınızla kavga çıkartmaya çalışmanın adı siyaset değildir.