Sohbet BioNTech aşısı hakkında

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
cevap yazacak bişi yok..
SEN SİZ ayrımı ve deyiş bilmeyen YÖNETİCİ ler varken dicek bişi yok

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Darf ich denken, daß sie deutsch können oder haben Sie Google Translate benutzt

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Ich würde gerne Deutsch können, aber ich benutze die Übersetzung.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Yanlış bişey söylemek istemiyorum fakat bu aşıların çok sağlıklı olduğunu yada ne biliyim işini dört dörtlük yaptığını sanmıyorum. Bir sıtma aşısı bile 30 yıl uzerinde çalışılmış bir aşı. Kovid 19 aşıları zaten acil kullanim izni almış aşılar biraz mecburiyetten yani. Üzerinde daha çok çalışılması lazim tabi fakat insanların zamanı olmadığı da bir gerçek. Aşı olacakmıyım tabiki evet. Randevu aldım. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
ben olaya biraz "komplo teorileri" açısından bakıyorum.
sebebi ise..
94 -96 yıllarında Erzincan da iken spam mail lerden almıştım ve bu mail içinde ikiz kulelerin yıkılacağı ve amaerikaya da zenci başbakan geleceği üzerine idi. o zamanlar çok güldüğüm mail lerden di.. çünki haberlerde amerikadaki KKK olayları halen devam ediyordu..

virüs olayı da yine takip eden yıllardaki malum şu resimli kartlardaki bir olaydı.. daha önceki tavuk gribi vs zaten deneme aşamalarındandı.. yok maymundan geçen ölümcül virüs... hepsi beklenen ve önce söylenti ile yayılan spam mail ler ile paylaşılan olaylar

evet aşı olmayanlar için yakında ülkemizde de kamusal alanlardan hizmet alınamayacağına dair yaptırımlar olacak. hatta biontek aşısı olmayanlar avrupa ve amerikaya da alınmama durumları olabilr. çin aşısını büyük ihtimal ile kabul etmicekler ve siz mecburen biontek gibi canlı virüs bulunduran aşıyı da olmak zorunda kalacaksınız ve kalacağız gibi. sms ile aşı sıram geldiğine dair mesaj geldi.. ama bakalım ne kadar geciktirebilirsem diye beklemedeyim. normal şartlarda sıra phazer firmasında idi ama onun yaptığı ilk aşı beğenilmedi ve sıra biontek e geçti...

corona ve aşıların yan etkileri 20 yıl gibi yani diğer nesillerde ortaya çıkacak.

belki hatırlarsınız... bill gates in açıklaması.. 2022 eylül ayında düzelme olacağı üzerine idi.. ve arkasına adam karısından boşanma davası ve ellerinde aleyhine dair ne varsa ortaya döktüler ve şimdi adamın hem kendisi hemde serveti risk alında

severim KOMPLO TEORİ lerini :)

konuya ek not yazmak istedim... özellikle biontech aşısı olan arkadaşlar... Kasım ve Aralık ayından sonra bünyelerinde eskiye göre üşüme ve gribal hastalıkların değişimini paylaşabilirler mi ? henüz erken farkındayım ama... onlardan şimdiden rica ediyorum. özellikle vucudlarındaki iltihabik hastalık ve soğuğa karşı dayanımlarını gözlemlesinler...
aşı veya kimyasal ilaçların.. bun aspirinde de dahil.. verdigi hasarın giderilmesinde... şeker yedirilmemiş polenli çerçeve bal (özellikle kestane-çam), selvi katranı, sarmısak, soğan, her türden baharat çayı (sallama paket baharat çayından bahsetmiyorum), hercinsden pekmez, kuru dut gibi pek bilinmeyen yemiş, yaz sezonunda her türlü yeşillik ama suda yetiştirilmiş olandan değil toprakda yetişenden ki yeşillikleri aç tok farketmez tıksırıncaya kadar yiyin - misal maydanoz nane roka gibi.....
aşıların ilerleyen dönemde ne etkisi çıkar şuan için komplo teorilerinde konuşulan sperm sayısı düşmesidir. ama önemli değil. 7 milyar gerçekten çok fazla bu dünya için.. siz sadece etkiyi azaltmak için olabildiğince fazla yeşillik tüketip bulabildiğin kadar da doğal ve şehir hayatında pek bilinmeyen yöntemler ile bio direncinizi arttırabilirsiniz...
unutmadan... ikinci yan etki stres ve asabiyet 8=)

sağlıcak ile kalın
Hocam yanlış bildiğiniz bir durum var. Biontech veya mRNA aşılarının çalışma mantığı virüsün kullandığı spike proteinini biyolojik olarak değil sentetik olarak oluşturmak ve vücudun bu tanıma göre antikor üretmesini sağlamak. Yani vücuda canlı virüs verilmiyor, böyle birşey söz konusu değil.

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Usta şahsen benim fikrim şu, içeriğini bilmediğim, vücudumun nasıl bir tepki vereceğini hiç bilmediğim bir aşıyı yaptırmak yerine virüsü kapmamak için her zamankinden çok daha dikkat ederim devletimiz aşıyı zorunlu kılana kadar. Kaldı ki gidişat o yönde

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Sevgili arkadaşlar. Aramızda elbette ki aşı konusunda tereddüt yaşayan, endişe duyan, kafasında bir sürü acaba ile dolaşan kişiler var. Ben nişanlımı kaybettim. Onun hastalandığı dönemde ''Allahım ne olursun bir yolu olsun, aşı, hap ne olursa'' diye dua ettim, ancak olmadı. Nihayetinde o artık yok ve ben artık bu illet yüzünden daha fazla sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden aşımı olacağım, çünkü biliyorum ki sadece ben değilim sevdiğimiz insanları korumaya çalışan. Bireysel değil toplumsal düşünmek gerekiyor. İçimizden bir kişinin verdiği ve önemsiz gördüğü bir karar, hayatındaki her şeyi etkileyebiliyor. ''Aman ya ben olmayacağım, kim olursa olsun'' demek bencilliktir. Sizi seven insanların, sizi kaybetme korkusunu bilemezsiniz. Emin olun ki çevrenizde bunları söylediğinizde ''Ben aşı olmayacağım'' içinden ''inşallah olur'' diyen insanlar muhakkak vardır.

Olayı duygusallaştırıp, noolur aşı olun kısmına bağlamayacağım korkmayın :) Sadece şunu söylemek istedim, ciddi bir rahatsızlığınız yoksa, doktorunuz herhangi bir sakınca görmüyorsa aşınızı olun, alkolden uzak durmaya çalışın, sigarayı azaltın. Huzurlu ve sevdiklerinizle güzel bir ömür dilerim hepinize. Sevgiler.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Sevgili arkadaşlar. Aramızda elbette ki aşı konusunda tereddüt yaşayan, endişe duyan, kafasında bir sürü acaba ile dolaşan kişiler var. Ben nişanlımı kaybettim. Onun hastalandığı dönemde ''Allahım ne olursun bir yolu olsun, aşı, hap ne olursa'' diye dua ettim, ancak olmadı. Nihayetinde o artık yok ve ben artık bu illet yüzünden daha fazla sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden aşımı olacağım, çünkü biliyorum ki sadece ben değilim sevdiğimiz insanları korumaya çalışan. Bireysel değil toplumsal düşünmek gerekiyor. İçimizden bir kişinin verdiği ve önemsiz gördüğü bir karar, hayatındaki her şeyi etkileyebiliyor. ''Aman ya ben olmayacağım, kim olursa olsun'' demek bencilliktir. Sizi seven insanların, sizi kaybetme korkusunu bilemezsiniz. Emin olun ki çevrenizde bunları söylediğinizde ''Ben aşı olmayacağım'' içinden ''inşallah olur'' diyen insanlar muhakkak vardır.

Olayı duygusallaştırıp, noolur aşı olun kısmına bağlamayacağım korkmayın :) Sadece şunu söylemek istedim, ciddi bir rahatsızlığınız yoksa, doktorunuz herhangi bir sakınca görmüyorsa aşınızı olun, alkolden uzak durmaya çalışın, sigarayı azaltın. Huzurlu ve sevdiklerinizle güzel bir ömür dilerim hepinize. Sevgiler.
Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
silinen yazımda demiştim ya..... BEN KOMPLO TEORİLERİNİ SEVERİM...

inanmaya gerek yok ama seyredip dinlemenizde fayda var...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

extra olarak.. Türkçe ismi YAĞMURU BİLE isimli filmi seyretmenizde güzel olur.. Tabiki Komplo Teorisi seviyorsanız...

yada perde arkasında kimler neler yapıyor amaçları sonuçları nedir bilmek isterseniz

komplo teorilerine devam edelim

bana SEN diyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Üst Alt