Yardım Bilgisayarsız TWRP kurma (Note 6 PRO)

wha44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
feyyaz ers
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock Rom Global
Telefon Modeli
Note 6 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
kolay gelsin. kullandığım pc twrp kurmaya çalışırken cmd ekranında hatalar veriyor. Rootsuz cihazıma telefon üzerinden nasıl TWRP kurabilirim? kalıcı olması şart değil, tek seferlik root dosyasını flashlasın yeter.

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
15T PRO
Meslek
yazılım
Konular
15
Saygınızı koruyunuz lütfen. Bundan sonraki yazılarınıza dikkat etmeniz sizin yararınıza olacaktır.
Konumuz benim neyi bilip neyi bilmediğim ya da sizin benden ne kadar bilgili olduğunuz değil. Konu sizin forum ruhundan ne anladığınız. 33 tane mesajınız var 20'sinden fazlası özelden yazdım şeklinde. Özel mesajlar özel şeyler içindir, sorun çözmek için değil. Sorunlar forumda çözülür ki herkes faydalansın.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben saygımı da sevgimi de bilirim forum ahlakını da forum da sizlerin parayla yaptığınız şeyleri biz ücretsiz olarak insanlara yapıyoruz bir rom atmak için para isteyen yardım edip telefonunu bozup geri yapılması içinde para isteyeni de bilirim yönetici olabilirsiniz sorun yok saygı duyarım parasız yapılan yardımın da forum ahlakında bi yeri yok 2 saatlik bir işlem var bunu yapabilmesi için tabi ki özelden yazıcam team üzerinden yardımcı olucam yardım edip etmemek insanların ellerinde ya

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
ben saygımı da sevgimi de bilirim forum ahlakını da forum da sizlerin parayla yaptığınız şeyleri biz ücretsiz olarak insanlara yapıyoruz bir rom atmak için para isteyen yardım edip telefonunu bozup geri yapılması içinde para isteyeni de bilirim yönetici olabilirsiniz sorun yok saygı duyarım parasız yapılan yardımın da forum ahlakında bi yeri yok 2 saatlik bir işlem var bunu yapabilmesi için tabi ki özelden yazıcam team üzerinden yardımcı olucam yardım edip etmemek insanların ellerinde ya
Kusura bakmayın ama forumda uzun zamandır sizden daha aktifim. Hiçbir zaman para karşılığında yardım yapıldığını görmedim.
Ayrıca özelden yardım etmek 1 kişiye fayda sağlar. Buradan yardım etmek 100lerce kişiye

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
15T PRO
Meslek
yazılım
Konular
15
Kusura bakmayın ama forumda uzun zamandır sizden daha aktifim. Hiçbir zaman para karşılığında yardım yapıldığını görmedim.
Ayrıca özelden yardım etmek 1 kişiye fayda sağlar. Buradan yardım etmek 100lerce kişiye

bakın şöyle anlatayım twrp kurmayı bilmeyen bir kişi ve rom atmayı da bilmeyen bir kişi telefonu brick edebilecek hale getirecektir doğru mu ? evet doğru
özelden yardım da bulunduğumuz kişiler ise bilgisi olmayan yardım isteyen arkadaşlardır.
forum da yardımlaşmanın nasıl olduğunu bende bilirim ama forum da şunu da gördüm android 9 yüklü bir telefona farklı bir firma yazılımı pro masik vb gibi yüklerken direk install de sonra wipe yap diyeni de gördüm ben 17 yıldır yazılımcılık yapıyorum çoğu telefon çoğu elektronik ürünlerin tamirinede yazılımına da baktım amacım kimseyi kötülemek karalamak da değil yalnız bu xiaomi cihazlarda frp ve brick olduğu sürece herkes bilen gibi işlem yapamaz benim gayem telefonlar geriye dönüşü olmayan yola girmesin

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
kolay gelsin. kullandığım pc twrp kurmaya çalışırken cmd ekranında hatalar veriyor. Rootsuz cihazıma telefon üzerinden nasıl TWRP kurabilirim? kalıcı olması şart değil, tek seferlik root dosyasını flashlasın yeter.

hocam benim ps de de sorun var. cdm ekranına komut yazma ile ilgili hiç bir işlem yapmıyor. ben sorunu şöyle çözdüm. Recovery - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pitch Black Recovery Project v2.9.0 [TWRP 3.2.3.0]•[OFFİCİAL] linkteki tvrp cmd ekranını kendi içindeki dosya ile çalıştırıyo ve işlemleri sadece enter tuşu ile bitiriyosun yani komut girmen gerekmiyor. bi göz at istersen..

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
S.aleykum üstat mi 6 var PC görmüyor rev os rom yüklü root yok twrpde yok root veya twrp nasıl yuklerim
Aleykümselam.
Öncelikle Pc görmüyor problemini halletmeniz gerekir. Yoksa twrp yükleyemezsiniz.

Telefona ait driverların pcye yüklü olduğundan emin olun. Bununla ilgili forumda konular mevcut.

Cihaz açıkken pc görmese bile fastboot modda görmesi gerekir. Bize de bu yeterli zaten. Daha sonra cihazı fastboot alıp gerekli komutlar ile twrp yükleyebilirsiniz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
S.aleykum üstat mi 6 var PC görmüyor rev os rom yüklü root yok twrpde yok root veya twrp nasıl yuklerim
Arkadaşımız cevabı vermiş. Ama şunu merak ettim. Twrp yokken nasıl RevOs yüklediniz?

Oyla:

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Arkadaşımız cevabı vermiş. Ama şunu merak ettim. Twrp yokken nasıl RevOs yüklediniz?
Hocam 2.el aldim bu rev os vardi twrp var saniyodum ama yok nasil yukleme yapilmis bilmiyorum pc görmüyor sadece sarj ediyor nasil bi yol izlicem bilmiyorum bide fasboottayken herhangi bir isik yaniyormu pc ye bagladiginda

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam 2.el aldim bu rev os vardi twrp var saniyodum ama yok nasil yukleme yapilmis bilmiyorum pc görmüyor sadece sarj ediyor nasil bi yol izlicem bilmiyorum bide fasboottayken herhangi bir isik yaniyormu pc ye bagladiginda
Yukarıda arkadaşımız yapmanız gerekenleri yazmış zaten. Tekrar yazmak manasız. Cihaz fastboot moduna geçtiğinde ekranda Android maskotu çıkar. Siz en iyisi öncelikle sıkça sorulan sorular konusunu, ardından da forumda bulunan onlarca resimli - videolu rehberlere bir göz atınız. Anlamadığınız ya da çelişki duyduğunuz konularda da yazıp yardım alabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt