Yardım Bilgisayar'da Fotoğraflar Görünmüyor.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Merhaba arkadaşlar Mi 6 cihazımı bilgisayara bağladığımda fotoğraflar küçük boyutta görünmüyor haliyle buda canımı sıkıyor. Galeri zaten karma karışık ders notlarını bilgisayara atayım diyorum tek tek açıp bakmam gerekiyor. Yok mu bunun çözümü.. Aşağıya görseli bırakıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
arkadaşlar kablosuz aktarım için telefonun mi drop uygulamasınıda kullanabilirsiniz. mi dropta sağ üstteki listeden bilgisayara bağlan seçip karşınıza gelen adresi bilgisayarda dosya yönecisi adres çubuğuna veya tarayıcıdada olabilir girerek bağlantı sağlanabiliyor.
bence o da çok kullanışsız ayrıca yine fotoğrafları göstermiyor klasörde. bu yerel ağ ile mükemmel bence ya

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
arkadaşlar kablosuz aktarım için telefonun mi drop uygulamasınıda kullanabilirsiniz. mi dropta sağ üstteki listeden bilgisayara bağlan seçip karşınıza gelen adresi bilgisayarda dosya yönecisi adres çubuğuna veya tarayıcıdada olabilir girerek bağlantı sağlanabiliyor.
Merhaba bahsettiğiniz bağlantı tipi ftp olarak bağlantı sağlıyor ise bahsedilen soruna çözüm olmaz.

Tapatalk kullanılarak gönderildi. Made by Pegasus__

Oyla:
Üst Alt