Yardım Bilgisayar telefonumu görmüyor

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v13.0.2.0
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Mi Note 10 cihazım 2 bilgisayarımda da takınca gözükmüyor. Yazılım atmam gerekiyor ama bilgisayarlarım görmüyor telefonu. USB hata ayıklaması açık ama bir şey değişmiyor. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
şansınıza artık. araştırmaya devam edin. yada servise vereceksiniz artık kolay gelsin

Oyla:

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
Telefonunuzda devre dışı bıraktığınız sistem uygulaması oldu mu? Debloat yaptınız mı? Telefonu yeniden başlatıp denediniz mi? Son çare ama büyük ihtimalle sorunu çözecek olan fabrika ayarlarına sıfırlamak

Oyla:

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
Telefonunuzda devre dışı bıraktığınız sistem uygulaması oldu mu? Debloat yaptınız mı? Telefonu yeniden başlatıp denediniz mi? Son çare ama büyük ihtimalle sorunu çözecek olan fabrika ayarlarına sıfırlamak
Telefonu 4-5 kere sıfırladım ama sonuç aynı. Sistemi hiç ellemedim sadece USB hata ayıklamayı açıyorum o kadar.

Oyla:

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
Çok enteresan fabrika ayarlarına döndüğünüz halde, başka cihazı gören bilgisayar ve kablo sizin cihazı görmüyorsa geriye pek seçenek kalmıyor. Cihazın şarj soketinde sorun olabilir mi? Otg şeklinde flash bellek vs takmayı denediniz mi?

Oyla:

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
Çok enteresan fabrika ayarlarına döndüğünüz halde, başka cihazı gören bilgisayar ve kablo sizin cihazı görmüyorsa geriye pek seçenek kalmıyor. Cihazın şarj soketinde sorun olabilir mi? Otg şeklinde flash bellek vs takmayı denediniz mi?
OTG kablom yok maleesef

Oyla:
Üst Alt