Yardım Bilgisayar telefonumu görmüyor

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v13.0.2.0
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Mi Note 10 cihazım 2 bilgisayarımda da takınca gözükmüyor. Yazılım atmam gerekiyor ama bilgisayarlarım görmüyor telefonu. USB hata ayıklaması açık ama bir şey değişmiyor. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Eğer telefonunuzu taktığınızda ses gelmiyorsa sorun kablonuzda, ses geliyorda görmüyorsa driverde. İobit Driver Booster ile eğer ses geliyor ve görmüyorsa driver yüklemesini deneyebilirsiniz. Yada Mi flash indirin ilk açılışta driver kurayım mı der. Kur dediğinizde kapanır açılır ve kurar. Deneyerek bulacaksınız artık.

Oyla:

Mami1985

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Mi Note 10 cihazım 2 bilgisayarımda da takınca gözükmüyor. Yazılım atmam gerekiyor ama bilgisayarlarım görmüyor telefonu. USB hata ayıklaması açık ama bir şey değişmiyor. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
chimera tool kurun otomatik driverları kuruyor

Oyla:

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer telefonunuzu taktığınızda ses gelmiyorsa sorun kablonuzda, ses geliyorda görmüyorsa driverde. İobit Driver Booster ile eğer ses geliyor ve görmüyorsa driver yüklemesini deneyebilirsiniz. Yada Mi flash indirin ilk açılışta driver kurayım mı der. Kur dediğinizde kapanır açılır ve kurar. Deneyerek bulacaksınız artık.
Ses gelmiyor telefonu takınca, ama aynı kabloyla tabletimi sorunsuz bağlayabiliyorum.
Ayrıca 2 tane kablo denedim yani sorun kabloda değil.

Oyla:

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Ses gelmiyor telefonu takınca, ama aynı kabloyla tabletimi sorunsuz bağlayabiliyorum.
Ayrıca 2 tane kablo denedim yani sorun kabloda değil.
O zaman driver sorununuz var. Ben driver booster kullanıyorum. Telefonu bağlayıp çalıştırınca driverı bulup kuruyor. Bir ara bilgisayara format attım ve bu şekilde kurduktan sonra fastboot ta telefonu görmediğini fark ettim ve yine driver booster ile tarattığımda bir şey daha kurmuştu.

Oyla:

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
O zaman driver sorununuz var. Ben driver booster kullanıyorum. Telefonu bağlayıp çalıştırınca driverı bulup kuruyor. Bir ara bilgisayara format attım ve bu şekilde kurduktan sonra fastboot ta telefonu görmediğini fark ettim ve yine driver booster ile tarattığımda bir şey daha kurmuştu.
Direkt aygıt yöneticisinde telefon yok nasıl driver kuracak? Telefonu bağlayınca sadece şarj oluyor o kadar.

Oyla:

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Ayarlar, Android sürümüne 5 kez tıklayıp geliştirici seçenekleri nden USB hata ayıklamayı açın ve driver booster kurup deneyin. Dediğim gibi deneyerek bulacaksınız. Bilgisayar görmese de program görür belki

Oyla:

xpvsa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
2
Ayarlar, Android sürümüne 5 kez tıklayıp geliştirici seçenekleri nden USB hata ayıklamayı açın ve driver booster kurup deneyin. Dediğim gibi deneyerek bulacaksınız. Bilgisayar görmese de program görür belki
Hata ayıklama açık driver booster'ı deneyeyim.

Oyla:
Üst Alt