- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 61
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- miui 12 eu rom
- Telefon Modeli
- Redmi 5 plus
- Bootloader Kilidi
- Açık
herkese iyi günler,
telefona ne zaman android 10 miui12 içeren bir port rom yüklesem telefon cihazı görmüyor. kabloyu takınca bağlandı sesi geliyor ama dosya aktarımını seçince bağlantı kesildi sesi geliyor sadece ve bilgisayarım ekranında gözükmüyor. aynı romu eray0687 hocam da yükledi fakat onda bir sorun olmadığını belirtti android 9 da bu sorun olmuyor.
forum.miuiturkiye.net
bu konudaki kendi cihazıma ait driveleri yükledim fakat gene ayı. ayrıca telefonu fotoğrafları transfer etmek için bağlayınca cihazı görüyor.
aşağı aygıt yöneticisinin bir fotoğrafını koyuyorum.
ilave: telefonu orangefox'ta görüyor ve dosya paylaşabiliyorum.
telefona ne zaman android 10 miui12 içeren bir port rom yüklesem telefon cihazı görmüyor. kabloyu takınca bağlandı sesi geliyor ama dosya aktarımını seçince bağlantı kesildi sesi geliyor sadece ve bilgisayarım ekranında gözükmüyor. aynı romu eray0687 hocam da yükledi fakat onda bir sorun olmadığını belirtti android 9 da bu sorun olmuyor.
Rehber - Xiaomi Tüm Cihazlar USB Sürücüleri • [Adb - Qualcomm] • [Windows Driver]
Xiaomi USB Sürücüsüleri , her Xiaomi cihaz kullanıcısının sahip olması gereken driverlardır., Windows PC ile Xiaomi Akıllı Telefonunuz arasında bir bağlantı oluşturmanıza olanak sağlar. Akıllı telefon verilerinizi ve Stock Rom yükleme gibi bunun gibi bir şeye aktarmak istediğinizde ...
forum.miuiturkiye.net
aşağı aygıt yöneticisinin bir fotoğrafını koyuyorum.
ilave: telefonu orangefox'ta görüyor ve dosya paylaşabiliyorum.