Yardım Bilgisayar bağlantısı

Burock19

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.1.0
Telefon Modeli
Mİ 8 LİTE
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, telefonumu bilgisayara USB kablosu ile bağlayıp, resimleri bilgisayara atayım dedim ama bilgisayar görmedi. Şarj oluyor ama telefonu ayrı bir aygıt olarak görmedi. Bayağı uğraştım ama sonuç alamadım. Acil yardım..

Cano37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Saygıoğl
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Telefonu bilgisayara takıp aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsünü atabilir msiniz?
Telefonu PC ye takinca sadece şarj oluyor aygıt yöneticisine hiçbirşey gelmiyor.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bilgisayara takınca telefonunuzun ekranındaki durum çubuğuna sadece şarj alıyor haberi geliyormu ? Geliyorsa ona tıklayın cihazı depolama olarak kullanın diyin. Eğer cihaz şarj alıp, durum çubuğuna haber/bildirim şeklinde gelmiyorsa bir kaç deneme yapmalısınız. önce bilgisayarın usb portunu değişip farklı porta takın. Sonuç yoksa cihazınıza ait driverleri indirip kurun ve pcyi yeniden başlatın. Buna rağmen bildirim gelmiyorsa ve Sonuç alamazsanız kablonuzu değiştirin. Yine sonuç alamazsanız. Cihazınızın şarj soketinde veri aktarım ayağı kurtulmuştur. Donanımsal olabilir, tamir gerekebilir. Bu son ihtmal.

Oyla:

Cano37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Saygıoğl
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Bilgisayara takınca telefonunuzun ekranındaki durum çubuğuna sadece şarj alıyor haberi geliyormu ? Geliyorsa ona tıklayın cihazı depolama olarak kullanın diyin. Eğer cihaz şarj alıp, durum çubuğuna haber/bildirim şeklinde gelmiyorsa bir kaç deneme yapmalısınız. önce bilgisayarın usb portunu değişip farklı porta takın. Sonuç yoksa cihazınıza ait driverleri indirip kurun ve pcyi yeniden başlatın. Buna rağmen bildirim gelmiyorsa ve Sonuç alamazsanız kablonuzu değiştirin. Yine sonuç alamazsanız. Cihazınızın şarj soketinde veri aktarım ayağı kurtulmuştur. Donanımsal olabilir, tamir gerekebilir. Bu son ihtmal.
Yok hocam bildirim gelmiyor. Farklı kablolarla denedim, driverleri sildim kurdum hâlâ aynı.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt