Dediklerinizin hepsini denedim fakat olmadı bir türlü, en son onarma modunda güncelleme öncesi duruma döndüm şuan o konuda sorun yok. Sorunum bilgisayarı açarken boot menüyü açıp hdd'yi seçmeden bilgisayarın açılmaması. Boot menü tuşuna(F10) basmazsam öylece kalıyor açılmıyor.Bilgisayari guvenli modda acmayi deneyin. Acarsaniz program ekle kaldirda sol menuden yuklu guncellestirmeleri tiklayip son yapilan guncellemeyi tiklayip kaldir diyin ve yeniden baslatin. Bu islemleri yapamazsaniz bilgisayari normal acin. Eger windows acildiktan sonra siyah ekranda kaliyor ise ctrl+alt tuslarina basip ardindan delete tusuna basin. Karsiniza gorev yoneticisi acilirsa sol ustten yeni gorev olusturup explorer.exe yazip entera basiniz. Buyuk ihtimal masaustu gelecektir. Geldiginde tekrar program ekle kaldirdan son guncellemeyi kaldiriniz..
BIOS güncellemesi var mı kontrol edin varsa güncelleyin hocam.Son olarak format attım ama yine aynı sorun devam ediyor. Samsung logosundan sonra siyah ekranda kalıyor. Eğer Samsung logosu geldiğinde F10 tuşuna basarsam boot menü geliyor ve hddyi seçince açılıyor. Yani olması gerektiği gibi kendi kendine açılmıyor.
Bios güncellemesi var ama en az % 30 pil seviyesi istiyor. Batarya da ölü olduğundan onu da yapamıyorum.BIOS güncellemesi var mı kontrol edin varsa güncelleyin hocam.
Olmadı hocam, bu aralar bir de mavi ekran hatası vermeye başladı. "Inaccessible boot device" şeklinde.AHCI mode auto dener misin? Hdd için zaman tanımış olursunuz
Umarım bulurum hocam, aramaya devam. Böylesiyle ilk defa karşılaşıyorum, bakalım sonuç ne olacak.Ben de 6 7 yıldır Samsung laptop kullanıyorum. Boot problemleri yaşadım, özellikle windows derin uykuya geçince HDD görmüyor açılışta. Biosa girince ise görmeye başlıyor. Bunu rastgele zamanlarda yapıyor. 3ncü nesil intel işlemcili ve 9 yıllık bilgisayar, bios desteği de uzun süredir vermiyorlar. Umarım bir çare bulursunuz..