Yardım Bildirimler&Durum Çubuğu

• Konbuyu başlatan MHG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 2K

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Miuipro, epic, global stabil, global developer, portlanmış Miui 9 ve android 7.0'li custom romlar derken bildirimler ve durum çubuğunu girilemez hale getirdim. En son global stabildeyim. Aldığım hata da bu. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
:) bende aynı dertten muzdarip de hani kolay değil gibi. Comple /decomple yok apk tool yok notepad... Aman kodlar bozma... Bozduğun varsa düzelt, tabi bilirsen. Hep yazdım Crowdin gibi platformlar olmadan sanırım bizim tuz eksik olacak.:) :)
RR gibi romlarda bunu yapmıştık, iyide olmuştu. Ortak bir girişim olmuştu.

Oyla:

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
:) bende aynı dertten muzdarip de hani kolay değil gibi. Comple /decomple yok apk tool yok notepad... Aman kodlar bozma... Bozduğun varsa düzelt, tabi bilirsen. Hep yazdım Crowdin gibi platformlar olmadan sanırım bizim tuz eksik olacak.:) :)
RR gibi romlarda bunu yapmıştık, iyide olmuştu. Ortak bir girişim olmuştu.
Benim hiç tecrübem yok açıkçası, ancak rehber gibi bir şey bulabilsem, boza düzelte doğruyu bulurduk diye düşünüyorum.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Akşama kadar sabredemedim, Miuipro romu twrp'den tekrardan yükledim, hiç sorun kalmadı.

Bu miuipro romu türkçeleştirmek zor mudur, bir yerde anlatımı var mıdır, biz kendimiz yapmaya çalışsak da paylaşsak, bizim de çorbada bir tuzumuz olurdu?

Aslında çok da zor değil....ancak İngilizce kullanımda da hiç bir sorun yokki....ben haftalardır ingilizce kullanıyorum vede zaten herkese tavsiye de ediyorum.....tek kelime ile mükemmel Rom benim için.....Resurrection Remix çıkana kadar

Oyla:

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Aslında çok da zor değil....ancak İngilizce kullanımda da hiç bir sorun yokki....ben haftalardır ingilizce kullanıyorum vede zaten herkese tavsiye de ediyorum.....tek kelime ile mükemmel Rom benim için.....Resurrection Remix çıkana kadar
Ben kendim için bir şey istiyorsam namerdim, foruma bir katkım olsun istedim sadece. Yoksa dediğiniz gibi ingilizce kullanımda da bir sorun yok.

Oyla:
Üst Alt