Yardım Bildirimin ikinci kez gelmesi sorunu

yigiteydemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba iyi forumlar.Redmi 5 Plus cihazımda MIUI 11.0.2 sürümü mevcut.Bildirimlerle ilgili şöyle bir sorunum var, mesela cihaz kilitliyken bildirim geliyor ekran açılıyor ve kilit ekranında bildirimi görüyorum sonra ekranı kilitliyorum, 3 -5 saniye sonra yeni gelmiş gibi tekrar ekran açılıyor ve titreşim geliyor. Bu aradaki gecikme durumu neyden kaynaklanıyor olabilir? Bildirim ayarlarlarıyla düzeltilebilir mi? Bu nedenle akıllı saate aynı mesajın 2-3 kere gelme durumunu yaşıyorum.

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Bildirim ayarlarında böyle bir seçenek olmadığını biliyorum bende zamanında bildirim sorunlarıyla mücadele ederken yurtdışı kaynaklarıda haddinden fazla araştırıp sorunu bulmaya çalışmıştım ama xiaominin bildirim konusunda bazı eksiklikleri var cihazdan cihaza farklılık gösteren bu sorunlar hakkında yeterince bilgi ve kaynakta yok malesef. Tecrübeli olan ve sorunu çözmüş birileri varsa mutlaka sorunuzu cevaplayacaktır.

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Bende değil ikinci defa, o mesaja görüldü atmadıkça görüldü atana kadar karşıma geliyo'. Çok sinirlerimi bozuyo'.

Oyla:

yigiteydemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlara "bildirim erişimi" yazıp sonuca tıklayarak ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zannediyorum ki bu ekranı istedin hocam. Saatim Honor Magic Watch 2, bildirimin çok kez gelme sorununu restart yaparak çözdüm Xiaomi büyük ihtimalle Huawei Sağlıkla ilgili bir ayarı değiştirdi güncellemeden sonra ama hallettim, ben sorunu bahsettiğim "bildirimin ikinci kez gelme" durumundan kaynaklı sanıyordum fakat değilmiş. Yine de saatle olan problemden bağımsız bahsettiğim durum bir sorun ise hala mevcut.

Oyla:

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zannediyorum ki bu ekranı istedin hocam. Saatim Honor Magic Watch 2, bildirimin çok kez gelme sorununu restart yaparak çözdüm Xiaomi büyük ihtimalle Huawei Sağlıkla ilgili bir ayarı değiştirdi güncellemeden sonra ama hallettim, ben sorunu bahsettiğim "bildirimin ikinci kez gelme" durumundan kaynaklı sanıyordum fakat değilmiş. Yine de saatle olan problemden bağımsız bahsettiğim durum bir sorun ise hala mevcut.
Bir süre saat ile telefon bağlantısını kökten kesin, unutturun. Öyle kullanın. Sorun sürüyorsa MIUI sürümüyle alakalı olabilir.

Oyla:
Üst Alt