E esrfthyln Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Fatih Cihazım Mi Note 10 lite Konum İstanbul Katılım 21 Temmuz 2020 Konular 3 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Temmuz 2020 #1 Note 10 lite cihazımda diğer uygulamalarda alırken hürriyet uygulaması bildirim alamıyorum. Varmı çözümü bilen?
Note 10 lite cihazımda diğer uygulamalarda alırken hürriyet uygulaması bildirim alamıyorum. Varmı çözümü bilen?
E esrfthyln Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Fatih Cihazım Mi Note 10 lite Konum İstanbul Katılım 21 Temmuz 2020 Konular 3 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Şresyon' Alıntı: Tekrar deneyin olmazsa ayarlardan verileri silmeyi önbelleği temizledinizmi ? Genişletmek için tıkla ... Oda yapıldı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Temmuz 2020 Şresyon' Alıntı: Tekrar deneyin olmazsa ayarlardan verileri silmeyi önbelleği temizledinizmi ? Genişletmek için tıkla ... Oda yapıldı Son düzenleme: 21 Temmuz 2020 Oyla: Oyla 0 Downvote
Şresyon' Alıntı: Tekrar deneyin olmazsa ayarlardan verileri silmeyi önbelleği temizledinizmi ? Genişletmek için tıkla ... Oda yapıldı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Temmuz 2020 Şresyon' Alıntı: Tekrar deneyin olmazsa ayarlardan verileri silmeyi önbelleği temizledinizmi ? Genişletmek için tıkla ... Oda yapıldı